35

До № 38

преди 8 години

До !Чухте една новосъчинена глупост - "Хибридна война" и я повтаряте като попугайчики. Искам бръз и смислен отговар на въпрос: "Защо огромният процент от наемните убийци у нас са украинци?". Шах! Мислете бързо!

34

Явор

преди 8 години

Дреме ми.

33

Анонимен

преди 8 години

Родните престъпници ще стават все по-нагли и изобретателни ...Причината затова е че Бойко си гледа работата и доходите на бандитите постоянно намаляват, а в България има вече създадена една бандитска прослойка която се храни само от корупция и престъпления.Това не са улични апаши ... това са бандити на средно и високо ниво, които сега са гладни.

32

******

преди 8 години

Е,как не им омръзна на някои да дрънкат глупости....Радвайте се,че няма човешки жертви от случайните посетители в мола,останалите си носят риска. А колкото до кражбата: едни крадци крадат от други такива.

31

!

преди 8 години

Нищо чудно да са част от хибридната война на Русия спрямо нас: след като разстреляха знакови фигури като Луканов, И.Павлов, Г.Илиев, Е.КЮлев, сега демонстрират недосегаемост.Сигурно са афганистански бойци+разузнавачи.

30

Иво

преди 8 години

Бла бла бла ... Вече никой не го боли фара за глупостите които дрънката от МВР. Това са пълни айляци. Не знам за случай на разкрито престъпление последните 26 години, камо ли голямо :)

29

Наблюдател

преди 8 години

Като знаят що за "правосъдие" има държавата, камерите не са никакъв проблем.Така че изобщо не е изненада удара по сред бял ден. Дори да ги хванат, я ще са с "чисто съдебно минало", я ще се "споразумеят" с прокуратурата.... В края на краищата купуват си съдиите хоп условно! Колко му е!

28

Анонимен

преди 8 години

Неса имали информатор, ей така случайно са се засекли и им се намирал по някой друг автомат в колата. Пишете с *** СИ

27

Ала-Бала

преди 8 години

Не са по нагли от герберското правителство! Прилича на самообир.

26

Burkanbank

преди 8 години

До 32...bankerceto HarPrucGovn_an...ti li si bre kurlezce mamino...??I tvoita...dee...!!

25

Анонимен

преди 8 години

Така е, дори и в мола бай *** плаща кеш. това не го разбирам, тегли от банкомата влиза и пазарува. Ако си на пазара, ясно но в МОЛ, бензиностанция какъв е проблема плащай с карта и това е, хем няма да носиш пари кеш, хем после няма хиляди да се карат. Да плащаш с карта е в пъти по-удобно, няма и такса дори..но българина си е свикнал, парата в ръката и това е. От години всички плащания минават през банковата ми сметка и нося дребни пари в себе си. Но явно държавата няма интерес да стимулира тов

24

Бивш управител

преди 8 години

Не разбирам защо се ядосвате, всички печелят! Като работих по банките ни учиха ако стане обир да даваме веднага парите без съпротива. Те са застраховани и дори да не ги намерят, колегите им измамници(някой голям застраховател) ги снасят за отрицателно време. Никой от вас не е потърпевш, а банките и застрахователите са най-големите измамници, стига сте се вайкали...

23

alf

преди 8 години

MVR raboti v pulo zatumnenie a 90% ot durjavata e obrana v vseki dom e imalo pone po 4-5 grabeja za 10-15 godini. nekompetentni hora upravlqvat MVR. nqmat komunikaciq nikakva

22

Анонимен

преди 8 години

То оставаше с водни пистолетчета да излязат и да се хилундрят с тънки гласчета : Това е обир!? Дайте моля ви кинтите!

21

Анонимен

преди 8 години

Години на възход, преход и растежето и отново поредния грабеж.Младежи възпитавани с мутри и борцибанките щурмуват, а народът спи!Мушни се под юргана, плътно, през главаи недей умува кой ръга те в .... гърба.....!

20

Анонимен

преди 8 години

естесвено нагли ,между тях има настоящи и бивши ченгета

19

A1

преди 8 години

До 22 Никога не съм изричал думата "евала",казвам браво.Да не си някой банкер,че толкова ги защитаваш тия бандити?

18

Анонимен

преди 8 години

Новините обаче снощи започваха с 15-20 минутни коментари за заплахите срещу двама дебели наглеци. Сетне К 1 минимизира този обир като каза, че сумата е над 100 хиляди евро.Оказва се, че са доста повече и не това е най важното, а начина на извършване, както и респектиращото въоръжение, което изключва всеки опит за противодействие от охраната.

17

крадец

преди 8 години

Невъзможно е да са нямали информатор...

16

Анонимен

преди 8 години

Мноо филми гле то Ботьохахахаааааааааааа