106

Петко

преди 8 години

Барабар Ердоган с мъжете (САЩ и Русия).

105

Анонимен

преди 8 години

Хаха къде видяхте Турция на колене?Два атентата, без износ на зарзават за Русия и няколко години по-слаб туристически сезон, докато Русия е пред разпад, изолирана от почти всички и население едвам сдържано да не запролети.Ако на това викате "на колене" то тогава РФ е по гръб с вдигнати крака.

104

Сдр

преди 8 години

За трети път го пиша. Стига сте трили!До 155Типично за мижатурка, която се мисли за най великата.

103

Анонимен

преди 8 години

Рубладжиите от Америка, левите медии за съжаление има ги и там, забравиха да пропуснат как проблемите на турция започнаха след свалянето на СУ бомбандировача на путин особено терористичните след заканите на путин че ще постави турция на колене, а ние си мислихме икономически на колене

102

Анонимен

преди 8 години

Мдааа. *** сега ще го поемат в "стратегическа дълбочина".Хак им е. Век след края на Османската империя нищо ново не са научили и нищо старо не са забравили. Все същите гадни, злобни, агресивни башибозуци. Същите, които са клали векове из Балканите, Северна Африка и Близкия изток. Фанатици, смятащи се за велики, пропити от злоба.Но наближава денят, в който ще има Кюрдистан и той ще обхваща и това, което сега е Източна Турция.

101

Анонимен

преди 8 години

ДОПРЕДИ НЯКОЛКО МЕСЕЦА ВЪВ ВАШИНГТОН ТВЪРДЯХА,ЧЕ РУСИЯ БИЛА НЯКАКВА(РЕГИОНАЛНА) СИЛА И ТОЛКОВА,САМО ПРЕДИ НЯКОЛКО ДНИ ОБАЧЕ САМ ОБОНГО ЗАЯВИ,ЧЕ РУСИЯ БИЛА СВЕТОВНА ВОЕННА СВРЪХ СИЛА(СЛЕД) ЩАТИТЕ .ТО И ЗА КИТАЙ КАЗЗВАТ,ЧЕ Е (ВТОРАТА СВЕТОВНА ИКОНОМИКА,НО ЦЯЛ СВЯТ ЗНАЕ,ЧЕ КИТАЙ Е НОМЕР 1 ,ТАКА И С РУСИЯ ,ЩОМ ОТ ВАШИНГТОН ТВЪРДЯТ ,ЧЕ Е ВТОРАТА СИЛА СЛЕД КРАВАРНИКА ,ТО РАША ЗНАЧИ Е ПЪРВА

100

Анонимен

преди 8 години

По случай втората годишнина от украйнския Майдан,когато на 22 февруари беше свален Виктор Янукович английския консервативен таблоид Сън писа- 2 години след украйнския Майдан-равносметката -Катастрофа. На Украйна и беше определена само една роля да се конфронтира с Русия и Украйна никога няма да види нито ЕС,нито НАТО.//С една дума кой е застанал срещу мечока все му влиза навътре-Справка Турция,Украйна

99

Shark

преди 8 години

До 193. Да, наистина турците са гости тук, и то доста нежелани гости. Дотегнаха на всички с глупостите си, не признават исторически факти, мажат - лъжат само и само да преиначат пропитата си с кръв история. И накрая простотията им стигна дотам, че да тръгнат против Русия. Така окончателно изгубиха влияние в северна Сирия и създаването на Кюрдска държава е все по-близко, което пък означава отцепване на територии. Хайде, рахат локума свърши, време е гостите да си ходят че става късно!

98

Пурко

преди 8 години

Ердоган прави същата грешка като ***- за да изградиш една силна имперска държава трябват десетилетия икономически просперитет, който да стане гръбнак и на военна сила. И Путин и Ердоган едва издържаха десетина години да имат силни кономики и се впуснаха в безумни авантюри, което само покзва какви жалки комплексарчета са.

97

БЪЛГАРЧЕ

преди 8 години

В книгата си СТРАТЕГИЧЕСКА ДЪЛБОЧИНА, настоящия министър-председател на Турция съвсем откровено изразява възгледите си относно турската държава, и желанието си да се възроди Османската империя.Историята ни учи, че всички империи на Ал. Македонски, Римската, Византииската, Монголската,Османската, Френската, Германската са рухнали.Явно Давутоглу и Ердоган са проспали този час по история и сега турците им сърбат попарата.

96

Анонимен

преди 8 години

NA USA ne i tryabva silna ikonomicheski a oshte poveche i voenno TURCIA. NA USA i tryabvat pazari. ZATOVA sega s edin kurshim ubivat ne dva zaeka a nyakolko. SASIPAHA CELIYAT SREDIZEMNOMORSKI REGION I CYALA EVROPA. KOY SPECHELI NAY-MNOGO OT DVETE SVETOVNI VOYNI?

95

Shark

преди 8 години

Турците сами си го направиха това. Заради имперските амбиции на ислямиста Ердоган се докараха до това положение. Не разбраха ли че османска империя повече няма да има. Няма кой да им го позволи най-малкото, ето, дори вечният им съюзник САЩ ги изоставиха. Много, много ще има да плащат турците, има и лихви натрупани.

94

Членска карта №7

преди 8 години

Братята Кирил и Методий не са "македонци" - те такова животно нЕма, а византийци (предполагам знаеш, че етнос "византиец" няма) от славянобългарски произход на византийска първо, а после и на българска служба, тоест работили са пряко за интересите на тогавашното Българско царство!Абе, момче, охлади се малко, що за глупости пишеш!???? Кога Кирил или Методий са били на българска служба...

93

Анонимен

преди 8 години

Жалък опит за провокация, гарго. Радвай се че те изучи Тато иначе сега на дърти години можеше да тичаш бос в някой краен квартал на Цариград и да сипваш чай.

92

Анонимен

преди 8 години

Турчетата, знаещи бащиния български що не си направите един форум и да се убеждавате взаимно колко е велика Турция и колко зле е България. Шопчета, Гурбетчии, Сюнетчии и Османски кокошки можете на спокойствие да се лъжете един друг.

91

Анонимен

преди 8 години

Хибридна статия !!!

90

Анонимен

преди 8 години

Ааааааа много ме кефи как Русия му го нахендри на Ердоганя

89

Анонимен

преди 8 години

Путин ясно го каза - няма да им се размине само с доматите. Ето и фактите вече говорят.Да провалят цялата си държава заради един свален самолет!

88

Анонимен

преди 8 години

аз пък като българин не желая лошо на съседите, особено заради ненормалния анадолски хитлер ердоган. нормалните турци не заслужават този диктатор, който е с интелектуалното развитие на мнозина от нашенските така наречени 'турци', подвизаващи се в този форум. най-добре е да си се вземат взаимно и да ходят да си трошат главите в някоя пустиня. познавам доста професори, преподаватели, инженери в турция, които се ужасяват накъде върви страната им, а някои наши сънародници са глупави като ердоган.

87

ес

преди 8 години

Турция е вече разпределена.Великите сили си закараха корабите и подводниците и артилерията.Турската армия е вече само един патрул,който ще получава инструкции на къде може да се движи за да не настъпи някой подводница.За хората в Турция които нямат нищо общо с тези игрички,няма да е лесно.Война няма да видят но ще се сблъскат с процеса на икономическите реформи.