14

Work & Travel

преди 8 години

На една лятна бригада работих на бензиностанция в САЩ, в малко, курортно градче във Флорида (12 000 жители). Въпреки, че американците плащат гориво далеч по-евтино от нас, крадяха като ненормални. На смяна имахме лимит от 2 кражби. Всичко над това се взимаше от заплатите на тези, които са били на смяна.На друга бензиностанция, на която работеше една приятелка, не караха служителите да плащат кражбите. Там достигаха до 7 на смяна (8 часа).Вие си правете изводите кой с какъв манталитет е.

13

Анонимен

преди 8 години

До АнонименКъм 3 и 9Полисмените нямат право да не реагират и на сигнал за 2 лева, защото това лице може да е осъждано или пък рецидивист, при което сумата е без значение. Обаче .....

12

???

преди 8 години

Интересно дали сега собственика на бензиностанцията ще си вземе парите от хората, които са били на смяна тогава и на които вероятно плаща минималната работна заплата?!

11

Анон

преди 8 години

Собственик на такава кола не би му пукало за 170 лв... Както се чу, колата е била със замазани номера, демек 90% съм сигурна че както горивото така и колата не е била платена хахаххаа...

10

Анонимен

преди 8 години

*** редактори!!!Престанете да обиждате България и българите, не обиждайте мен българина дето си плащам всичко.Това е наглостта на конкретен човек.А такава наглост за ваше сведение в т.н. "развити, цивилизовани" страни особено в САЩ я има стократно повече

9

Анонимен

преди 8 години

3, Е ДА ДЕ АМА КАТО СИ ГО ИЗДРУСАЛ ТОВА ЗАЩО НЕ РЕЧИ ЧЕ ПОЛИСМЕНИТЕ НЕ ПИШАТ ЗАКОНИ- В ПАРЛАМЕНТА СА РЕШИЛИ ТОВА ЗА МАЛКИТЕ И ГОЛЕМИ СУМИ- ВЪПРЕКИ ЧЕ ТОВА СИ Е ЕДНА МИНИМАЛНА ПЕНСИЯ- С ДРУГИ ДУМИ НАИСТИНА ЖИВОТ ЗА ЕДИН МЕСЕЦ.

8

Анонимен

преди 8 години

Ми това си е форма на протест, кой знае каква помия продават, фрашкана с вода и парафин, пада им се.

7

Анонимен

преди 8 години

До АнонименЗа два три лева към мобилен оператор може и затвор да отнесеш ,докато тук две минимални заплати иначе не мърдаме.

6

тати

преди 8 години

Аз пък си мисля че колата е открадната и вече не е в Б-я ! Снощи отвориха границите ! Ако е така - какви 5-лева ? Те пичовете само аванта знаят ! Защо да се набутва да плаща и горивото за доставката !

5

Анонимен

преди 8 години

Чудесна, отлична новина. Дано тази практика да стане традиция. Българите имат нужда от масов спорт.

4

Анонимен

преди 8 години

Съчувствието към бензинджии е на едно от последните места в дневния ми ред.

3

Анонимен

преди 8 години

Що не пишете, че собственика се обърнал към милицията а от там отговорили че това е дребна съма далеч под 2 минимални заплати т.е. 840лв.

2

Анонимен

преди 8 години

Ямбол е някъкъв мегаполис,къде ще го откриеш малкия авантаджия.?

1

тео. конспирациите

преди 8 години

Да намалят малко дизела , и богаташите гледат да не го плащат! Знаете ли колко харчат 500к.с.