Снимка: кадър Нова тв

Поредна наглост от родните пътища. Този път обаче не става въпрос за висока скорост или каране в насрещното, а за зареждане на гориво.

Ямболска бензиностанция, нощта на 18 февруари. Около 2:40 часа нов автомобил спира да зареди. Колата е нова, изглежда скъпа.

"През нощта на 18 февруари автомобил е зареден от наша служителка със супер дизел на стойност 170 лв. по поръчка на лицето от клипа. След зареждането вместо да плати, се качва в колата и потегля с "мръсна газ", разказват потърпевшите през Нова тв.

"Лицето, което се вижда на камерите и поръчва зареждането, е спътник на шофьора. Ето по какъв начин можеш да откраднеш 170 лв. и да останеш безнаказан", пишат от бензиностанцията. 

Служителите на бензиностанцията разказват, че не е имало нищо необичайно в поведението на клиентите. Те били спокойни, дори си поръчали да им бъде налеят от по-скъпия дизел. Автомобилът е бил луксозен и не са подозирали, че няма да платят.

Оказва се обаче, че номерът на колата е бил замазан и служителката на бензиностанцията не е могла да разпознае нищо повече, освен първата буква от регистрационната табела. 

Има информация, че минути преди това колата е била на друга бензиностанция на около 200 метра от тази.

За случая била информирана и полицията, но от бензиностанцията търсят съдействие за разпознаване на наглеците.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase