28

Джон

преди 8 години

Англичаните са умници все пак са управлявали империя с множество колонии. Те видяха и разбраха какво представлява ЕС, от кого се управлява, на къде отива и какво цели и казаха СТОП, БЕЗ НАС. Или ще останат без евр0гейовете да им се бъркат защото най-важното което постигна Камерън е че британците няма да участват във все по голямото съсредоточаване на власт в Брюксел и отнемането на суверенитета на европейските страни или още сега ще се махнат от ск***паната диктатура на л***йняния ЕС.

27

Анонимен

преди 8 години

ЕС е минало вече! Факт! От бг нищо не зависи тя както винаги ще седи до последно на грешната страна!

26

Анонимен

преди 8 години

България винаги е била скапана икономика просто едно време е имало добра пропаганда да те накарат да си мислиш че живееш в на хубаво място.

25

Анонимен

преди 8 години

Масонската ложа наречена Ес върти слаби сапунки

24

46

преди 8 години

България беше 12 икономика в света!ФАКТ!

23

Анонимен

преди 8 години

Мрънката срещу запада ама лапате банани нали? А опашките преди нова години спомняте ли си ги? А не карате сега москвичи и лади? И телевизор можете да си купите. Мрънката щото сте прости и забравят какво ви чака ако не сме със запада ами с русия.

22

до 37

преди 8 години

Кой ти каза, че сме били в топ 20 на най-развитите икономики и по население през соца???? Пиите си лекарствата бе хораа!!! Ама защо ли се изумявам, то по соц новините какво ли не казват. Все пак севернокореец стъпи на слънцето...

21

Анонимен

преди 8 години

Нашата държава неможе да съществуват без ЕС - просто и ясно. Ако няма ЕС тук става джунгла.

20

Анонимен

преди 8 години

ЕС още от самото начало нямахме никаква работа там! Но група продажници подобни на сегашния прецедент и патрона му ни натикаха там без да ни питат! Ще изгубим държавата си това ще стане накрая! А някога тези преди нас са мрели за нея!

19

xaaxxaxa

преди 8 години

до 32- кво ми говориш за соца ве демократчно- при соца бяхме топ 20 икономики в света и топ 20 по население в света, я да видим сега демокрацията- демографска катастрофа, последни места по раждаемост и първи по смърност, а за икономика няма да говоря- пак последните места, болна нация, пенсионерите ги страх да излязат от тях, всеки ден по новините убийства, изнасилвания , грабежи, ХРАНАТА ПЪЛНА С ***- АРЕ ГОВОРИ МИ ЗА СОЦА

18

до34

преди 8 години

Към свободата драги! Едно време пра дядо ти в саята с овцете е питал същото за султана! Докато Левски си е лял кръвта!!!

17

Анонимен

преди 8 години

А не вноските са повече!

16

xaaxxaax

преди 8 години

Били сме въз Византия- къде е сега Византия? Били сме в Османската Империя- къде е сега Османската империя? Влязохме и в ЕС- тъй като гледам скоро ще питам къде е и ЕС. За жалост нещата отиват към трета световна... за жалост от кадърни политици и най - вече борци за свобода права и братство

15

Анонимен

преди 8 години

Тая мухлясала дьржава и нейните смрадливи политици, преди една година плашеха шотландците, че ако се отделят, ще загубят ЕС. Сега изключително безсрамно обьрнаха плочата...

14

само exit

преди 8 години

Не че беше цветя и рози преди тва, но от както дойдоха арабите на гости на една канцлерка вече направо вони този ЕС!

13

Анонимен

преди 8 години

Няма да правим Ссср сега

12

Анонимен

преди 8 години

ВСИЧКО Е ЕДИН ТЕАТЪР ЗА ПРЕД ГОИТЕ

11

Анонимен

преди 8 години

Българите ще продължат да живеят в САЩ, Германия, УК, Холандия и т.н, а в България особено ако излезе от ЕС ще останат само *** и некадърници.

10

българина

преди 8 години

Не само брексит а направо разпад на ислямско турско арабска американско еврейска ***

9

Анонимен

преди 8 години

ЕС от една държава България! Това ще е накрая! Пак последни ще сме!