48

London

преди 8 години

Edinstvenata polza na obiknoveniq grajdanin ot izto4na evropa e,4e moje da raboti I jivee svobodno v Uk i zapadna evropa, zatova podkrepihme EC , svobodno dvijenie na hora , stoki ,usligi i kapitali. Ako tova go nqma , nqma smisal ot EC .

47

Анонимен

преди 8 години

Bulxit!

46

И аз, и аз!

преди 8 години

И аз искам Brexit.

45

Борко - що не си

преди 8 години

ами ако и България заговори за същото - дали няма да се стричка и на Вас *айното, а?

44

Анонимен

преди 8 години

Кога нашият *** ще събере 300 души пред домът си да дава интервю.На улица латинка.

43

Впечатлен

преди 8 години

Браво,ама туй Българина бил голям разбирач. И от Англия разбира, и от Руси разбира,и от Арабски свят разбира, и най много разбира от Америка. Ама то туй америката ей тъй една стиска прах,да я туриш в шепата си и да я издухаш.Само около себе си Българина нищо не вижда. Саде вика,дай. Той да пие друг да плаща.Колкото изкяри файда.Купува ябълки от Каспичан за 1 лев,във Варна ги продава за 2 лв.Причината била в транспорта ,а представте ли си какво ще е когато бензина тръгне нагоре????????????

42

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 83Европейският съюз е най-РАЗОРЯВАЩАТА ЗА БЪЛГАРИЯ ОРГАНИЗАЦИЯтова ли пише на листчето от руското посолство?

41

Анонимен

преди 8 години

Така е 92, само че това би се случило във всяка държава ако някой извади парите от банките й като стана през 96-та. Тогава външният дълга бе паднал до смешните 8 млрд. и ни трябваше 1 млрд. да си решим завинаги финансовите проблеми, а в същото време ЕС и САЩ правят QE, план Юнкер и др., които и ти не одобряваш.

40

анонимен

преди 8 години

До Анонимен НЕ 100 А САМО 7 МЛ. РДА КОИТО ДИРЕКТНО ВЛЕЗНАХА В ОФШОРНИ БАНКИ----ПЛЕВНЕВЛИЕВ БОРИСОВА КОСТОВ Р КЬНЕВ И ДР ДРУГАРИ

39

Анонимен

преди 8 години

Доклад на СББългария в средата на 1990-те години изнасяше продукти, които бяха на много високо ниво спрямо останалите страни. Много страни тогава се опитваха да си осигурят високотехнологични продукти, а България изнасяше именно такива. След това обаче всички направиха всичко възможно, за да имат качествен скок в произвежданите от тях продукти. Те станаха по-сложни и високотехнологични. България обаче остана на същото ниво.Така че 90, главите ви не стават за нищо , това още ли не си го разбрал

38

Анонимен

преди 8 години

Брей тоя Путин ,вече седесарите взеха и мокри сънища да имат с него хахахаааа.......... стана кой ми *** в гащите?

37

А ТИ ОТ

преди 8 години

До АнонименКОИ СИ И ОТКЪДЕ ТОВА САМОЧУВСТВИЕ

36

Долу

преди 8 години

До АнонименНИХИЛИСТИТЕ И НИХИЛИЗМА

35

Нали затова

преди 8 години

До Анонименоблекоха с червена рокля мидлетон при визитата на китайския президент

34

пръц

преди 8 години

Колко референдуми и обсъждания видяхме за последните години и всички завършват по един и същ начин.Демокрацията е способност да продадеш по добрата мечта.

33

до 87

преди 8 години

Браво , народен творец .

32

Анонимен

преди 8 години

Така беше 12 икономика! И първа в соц. лагера! Само Бг имаше металообработващи машини работещи на 4-5 оси! За другите в соц.лагера тва беше научна фантастика, даже руснаците идваха тук да праеят по сложните машинни детайли! Завод за компютри и харддискове нямаше и в повечето западни държави а в бг имаше 2 и още много за електроника! Тогава бяха малко и държавите с атомни централи! До ден днешен тец2 е най-голям на балканите! Рудниците МИ са едни от най-големите в европа! Найстина бяхме 12 ти

31

Джон

преди 8 години

Еййй стига сте оправдавали седенето в *** ЕС с получаването на фондове които чакате като просяци! Народа не е видял и стотинка от тия фондове, те не се усещат по джоба на хората, стандарта на живот продължава да намалява и ще продължава докато монетарната ни политика е под контрола на МВФ защото МВФ НАРОЧНО СНИЖАВА СТАНДАРТА НА ЖИВОТ В БЪЛГАРИЯ!!! Трябва да се махнем от ЕС, на власт да дойдат хора не жалък слугинаж а праведни хора които да проведат бърза и масивна индустриялизация!

30

Анонимен

преди 8 години

Нз но по едно време дизела беше 3ст. А бензина 5ст. А 25 ст. Нямаха изяждане! 1 кв. дневна енергия беше 3ст. Един хляб добруджа 2ст. Много от стоките дето сега пише китай на тях тогава пишеше бг!

29

Анонимен

преди 8 години

Цялата интелигенция ще се изнесе от тази територия ако дори има слух че напускаме ЕС. Такива неудачници като тебе само ще останат да ровят в кофите за ***