12

Анонимен

преди 8 години

Във Франция са разбили банда, тук я пуснаха на свобода.

11

Анонимен

преди 8 години

За 6 месеца 1 милион евро.Тва голям бизнес бе!

10

hah

преди 8 години

До Сметкаи за вход е трябвало да плащат :D

9

Анонимен

преди 8 години

1000 човека за 6 месеца с резултат 1 000 000 евро.... че те тея много некадърни бе!!! Семки, ако продаваха 1000 човека за 6 месеца, повече щяха да изкарат :) :) :) :) Ееееххх, ама ме кефи журналята, като пишат глупости ей така, на сляпо, чул недочул, разбрал недоразбрал, пише глупости, даже без и да мисли :) :) :).

8

Анонимен

преди 8 години

Преди 89та година при управлението на превешкия диктатор Тодор Живков имаше много повече джебчии от сега, но комунистическата власт криеше от народа.

7

Паметлив

преди 8 години

До Сметкадо 2 Това,което полицията отчита винаги е в пъти по-малко от реалните щети.Едва ли някой е тръгнал да се жали след кражба на 50-100евро и надолу,а повечето случаи са такива!Накрая да не се окаже,че джебчиите там имат по-голяма печалба от самия Дисниленд,който доста години беше на загуба.

6

До Сметка

преди 8 години

Абсолютно!При соца щяха и кисело мляко да им дават по една кофичка всеки ден!

5

до 4

преди 8 години

Русия не ограбва нито един народ в света. САЩ ограбват половината свят. Сега разбираш ли защо американския стандарт е по-висок от руския ?

4

Анонимен

преди 8 години

В Русия престъпността е 8 пъти по-високо отколкото в България, аз не знам някой да бега в Русия, а вие? Всички искат на запад при загнилия капитализъм.

3

Анонимен

преди 8 години

ИНТЕГРАЦИЯТА ВЪРВИ С ПЪЛНА ПАРА ОТ ОКОЛО 1000 ГОДИНИ И СЕ ВИЖДА ГОЛЯМ НАПРЕДЪК В ТОВА НАЧИНАНИЕ.

2

Сметка

преди 8 години

1000 души крадци, за 6 месеца събрали общо 1 милион. Мизерия! По колко се пада на човек?При това, имайте предвид, че вещите са на стойност 1 млн, ама те не могат да ги продадат за толкова! Крадени вещи се продават понякога за 10% от стойността им.Изобщо, мизерия!Тия 1000 човека са експлоатирани жестоко и им се плащат някакви трохички.Ама така е в капитализма, нали си го искахте!

1

Анонимен

преди 8 години

И после химна на това пропаднало племе "Джелем, джелем" в учебниците, а?!?!!