9

МАК

преди 8 години

Кака зле сте и ти,и Борисов,и то много,не можеш да си представиш как цялата нация се е озлобила срещу вас,а на избори си вземайте по 100% ако щете вече никой не ви вярва освен лелките в дър,администрация!

8

Анонимен

преди 8 години

Ела да видиш как всички нормални хора в Бургас скърцат със зъби, и после дрънкай глупости и *** статистики по медиите.

7

Visoko kachestvo K

преди 8 години

Edinstveno Krassi Balikov e diamantena visoka klassa bg sportist! Bravo, Krassi!? Accent na cennostite i smisala v jivota!

6

Неа

преди 8 години

Изобщо не харесвам Румяна Бъчварова .

5

Разтуряй корумпетата

преди 8 години

Рушветчиите са царе на лъжите и измамите. Една статистика никога не би им се опряла. Хората *** като мухи по коларските пътища, те отчитат намаляване на броя на загиналите в катастрофи. Битовата престъпност, убийствата с цел грабеж за два лева са ежедневие, непрестанно обири, кражби и какво ли още не, а те стресираните корумпирани некадърници на държавна хранилка, пак отчитат спад. Нали помните Гърмен, за година четири престъпления и две от тях разкрити, тоест петдесет процента успеваемост.

4

Чоки

преди 8 години

Сивият кардинал на ГЕРБ нямала информация, че й искат оставката. Права е, хората не й я искат, а ще си я вземат скоро. Да се надяваме, че няма да има бой с камъни за подсещане.

3

Анонимен

преди 8 години

Аха те се самооценяват.Интересно освен отличен резултат какво би могло да има?Още по-отличен?

2

а хората кВо думат?

преди 8 години

Ха-ха-ха областната дирекция прави отчет който е впечатляващ е не знам някой да напише нещо лошо за себе си.

1

Анонимен

преди 8 години

Узаконени заменки, узаконени строежи на дюни, узаконени грабежи с концесии, укрито ДДС, пране на пари в имоти и т.н. и т.н. големи резултати.