Снимка: БТА

Служителите на полицията в Бургас показват впечатляващи резултати в работата си. Това заяви в Бургас министърът на вътрешните работи Румяна Бъчварова, позовавайки се на статистика и отчет за изминалата година на областната дирекция.

Бъчварова каза, че се прави всичко необходимо за осигуряване на необходимия брой полицаи, които да охраняват курорта "Слънчев бряг" през летните месеци.

От няколко години насам полицаите, командировани в туристическия комплекс през лятото, също показват професионализъм. Работата на полицията в "Слънчев бряг" се оценява и от представителите на държавите, които имат свои туристи тук, заяви Бъчварова.

Главният комисар на МВР Георги Костов каза, че в Бургаска област е отчетен внушителен спад на престъпността, има ръст на разкритите престъпления.

Главният комисар и министърът на вътрешните работи Румяна Бъчварова днес присъстваха на годишния отчет на ОД на МВР в морския град. След като се запознаха с резултатите, те дадоха брифинг пред медиите. Главният комисар каза, че информациите в медийното пространство, че той ще оглави министерството на вътрешните работи са несериозни. И аз нямам такава информация, каза министър Бъчварова, цитирана от БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase