10

койчо

преди 8 години

Поредните *** демонстрации на действие! Влизам в един склад и там пълно мъртвило и табела с телефон. Обаждам се и ми обясняват как сеченети на дребно ставамо в гората и от там тръгвал камиона с доставката?!?!

9

горски

преди 8 години

кви складове,кви камери,кви пет лева,в сечище влизали ли сте,там е заровено кучето,сече се безогледно,премаркира се за да излезе сметката на бизнесмена наш човек и се сече безпощадно,гледахте репортажите от Велинград за ония Наско дето дал два кмета/общинският и един селски ***/такива дерибействат в горите,Цветанов ги закриля,обслужващ персонал на управляващите,потулиха нещата с едно уволнение май,а там нещата са за прокурори,данъчни,сметни палати и...затвор за много хора,ама не сме народ

8

Анонимен

преди 8 години

От тъпотия на тъпотия. Калинкаджийско безсилие.

7

Men

преди 8 години

Ахахахаха пълна глупост. Абсолютно достатъчно е полицията да има камери и да обикаля по черните пътища веднъж дневно. Камери на законните складове за дърва - там нищо няма да открият но пък наш човек ще вземе пари за камери и после за поддръжка. Ако искаха прекратят изсичането щяха да въртят горските с различни полицаи и да правят постоянни проверки.

6

nord-west

преди 8 години

А бе, Фидосова изсече и изнесе целият Петрохан, тия тръгнали с глупости да се занимават!!

5

Анонимен

преди 8 години

Най-големите крадци са на ток, но ЕРП, американските марици и частните фолтаци никой не ги щрака.

4

Анонимен

преди 8 години

Не само в складовете, а дронове с камери над горите и колибите трябва да снимат постоянно.

3

hahaha

преди 8 години

те и на преглед на автомобила сложиха камери ама глей ко става ,,,,,,,,

2

Hiter

преди 8 години

Всеки бута рушвет на Боко и си затваря очите.

1

Анонимен

преди 8 години

Имало начина да се вземат мерки, при малко желание, подобни мерки могат да се вземат и за българските пътища и да се намалят убийствата от ПТП но там май липсва желание както от КАТ така и от Държавата.