7

Анонимен

преди 8 години

До core I7: Японците направиха пробив в преноса на данни. Прочети малко недей гледа само *** филми

6

алхимика

преди 8 години

Това е невъзможно! "Учените" прекалиха с лъжите си. Но все още по земята ходят балъци, които им вярват. "На лъжата краката са къси" е казал народа. То не бяха черни дупки, то не бяха бели дупки, тъмна материя, светла материя и всякакви други измишльотини.

5

Анонимен

преди 8 години

Тия "учени" от унеиверситета в Саутхемптън пак са крали технологии от великите руски учени. Казах му на Путин да си пазят военните разработки ама той не ще да ме чуе. Хак ми е сега да му измъкват откритията изпод големия руски нос. Голям е от многото лъжи.

4

Оптимист

преди 8 години

до 11Дано доживеем да можем да си купуваме филмите, а не да ги сваляме се надявам аз...

3

ззз

преди 8 години

Дано не остане само любопитна новина. Преди повече от 10 години имаше едни дискове, на флоурисцентен принцип, върху обикновенни пластмасови прозрачни подложки и на един диск се записва над 100ГБ и всички са презапиваеми многократно , и пишеха на 10 слоя дълбочина и съответно бяха 10-тина пъти по-бързи от DVD a устройствата струваха 2000$ дисковете центове, НО големите корпорации убиха идеята в зародиш, щото как ще си продават недоносените DVD и BR в които са вложили милиарди?Да живее прогреса

2

До 11

преди 8 години

Че то и сега е детска игра. 1 такъв филм се тегли за 2-3 часа, а за гледането не ти е необходима голяма скорост.

1

Анонимен

преди 8 години

До 30 милиона години Млечния път ще се сблъска с мощни космични облаци и ще се взриви.