34

EUSSR

преди 8 години

Англия е само началото на края на гей клуба.

33

Наблюдател

преди 8 години

На предстоящия Референдум пазарлъците могат да се окажат че са били "хвърлен труд на вятъра", независимо какво са се договорили. Като тръгнат на пролет пак тълпите мигранти .....

32

Петраки

преди 8 години

Кирванът си върви, Руснаците си лаят.............

31

Анонимен

преди 8 години

ама моля ви се, за какво им е на англичаните да плащат помощи на една полска или датска майка, родила британче? дори и когато родителите чинно си плащат данъците там? те предпочитат нгобозе, хамед и панчатунтра, които по цял ден лежат, продават дрога или ходят на джихад.

30

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

В ЕС има два вида държави - ограбващи и ограбвани.Великобритания е от ограбващите. Затова Великобритания никога няма да напусне този съюз, колкото и да се преструват двуличните и управници, че едва понасят еврочленството и.

29

До ;)

преди 8 години

Благодарение на това че са в ЕС ти си видял Лондон, щеше да видиш Лондон само на картичка и през крив макарон. Защо от 2 години си там и ако не ти е хубаво прибирай се в Бг? Е това в то д си пълен неблагодарник и заради такива като тебе хората не искат да са в ЕС

28

муспи

преди 8 години

Точно тези печки, *** и всякакви пясъчни люде ще попречат на евреите да пробутат Новия Ред, но човекоядството ще стане неизбежно и евреите ще се маскират по Тихоокеанските острови. Всичко ще бъде изядено, изпотрошено, извозено и многократно, до разпадане присвоявано. Остава гигантското производство на биомаса, - правиш за алаха редовен разплод, след това вадиш ножа и ядеш. Социален ред - пълно толерантство, - пък апетит!!!

27

Do 50

преди 8 години

Наивник нищо не може да се промени. Още повече световния ред.

26

Анонимен

преди 8 години

Великобритания окончателно даде фира още през 1997 г,когато някой се разпореди и предотврати бъдещия английски крал да няма незаконно братче - арабче.Англия може да влиза и излиза в ЕС колкото и когато си иска,но истината е,че се управлява от хомосексуалисти и скотоложци,което не предвещаванищо хубаво за инициативните,талантливите и коректни англичани!Налага се и педстои пълна революционна подмяна на световния и много национални политически и управленчески елити!

25

Анонимен

преди 8 години

Имаше един американски филм, чийто сценарий предстои : "Планeтата на мaймyните". Всичката измeт от гз на географията и дадоха права, за да излиза по-евтино на големите компании и сега развръзката предстои - колoниален социализъм с елементи на мaймyнизация. Да ви е честито! Засега в Лондон, скоро и в други градове. Еволюцията на чистачът от гз на географията, флексибъл за меринджея от друг гз на географията.

24

;)

преди 8 години

Я ги изхвърлете тези мисири от ЕС, нека да платят данък на всеки домат и портокал в страната или да ядат картофи и ябълки след като са толкова отворени(от 2г. живея в Лондон).

23

Анонимен

преди 8 години

До мазепаМанчестър и Челси са футболни отбори. Ако става дума за футбол и в България се инвестират милиони. Колко милиарда инвестираха Катар и Абравомич в нови производства и развитие на нови теххологии в бедна Англия?

22

До редактора

преди 8 години

СИРЕЧ е дума от кой език????????????????????????????????????Щом я използва премиерът трябва всички да я ползваме,така ли овце??????

21

Анонимен

преди 8 години

Старата краннта ЕС вече дава фира. Който може да се спасява, който не може за него ще има много супа, топла супа.

20

Анонимен

преди 8 години

Старата *** ЕС вече дава фира. Който може да се спасява, който не може за него ще има много супа, топла супа.

19

мазепа

преди 8 години

До АнонименКатарец инвестира в Ман. сити 1 мрд. Абрамович в Челси 800млн. Глейзър в Ман юн. 1мрд. И това само във футбола.

18

Анонимен

преди 8 години

До за 31Лондонското сити ще се премести в София

17

Анонимен

преди 8 години

До за 32В Англия няма инвеститори и никой не инвестира в Англия. Англия има достатъчно капитали и не чака на инвеститори, Англия е една от най-богатите страни и дори инвестира в държави като Германия. Инвеститори канят държави като България които са се навели със смъкнати гащо и чака инвеститорите да дойдат да ти оправят.

16

Анонимен

преди 8 години

"СКОРО ВСИЧКИ ЩЕ БЯГАТ ОТ БРИТАНИЯ, ПЪРВО ИНВЕСТИТОРИТЕ."Че то и сега няма инвеститори и никой инвеститор не инвестира в Англия. Самата Англия е инвеститор, инвеститорите инвестират в страни като България, Индонезия, Виетнам - бедни страни от третия свят в които има "демокраиция" и могат да контролират и да правят печалби, никой не отркива нови производства в Англия, Швейцария, Германия, Франция - те самите си имат достатъчно, че дори изнасят.

15

Анонимен

преди 8 години

До за 27мдаа, лондонското Сити ще се премести във Филиповци, там ше бъде световната борса.