38

Анонимен

преди 8 години

То бива *** и ***, но този кондурджия Ненчев утрепа зайците !

37

Наблюдател

преди 8 години

Не "може", а "трябва"!

36

Ф.С.В

преди 8 години

Турция ако реши- ще пусне 1 мил бежанци за 3 дни - и понеже ние трябва да ги регистрираме и приемем - край с БГ - Всички други държави после ще затворят тотално границите си и тези "бежанци' ще останат в БГ капан - тогава ще стане страшно- -Не напразно един от първите пристигнали сирийски бежанци в БГ на журналистическо интервю бе казал --- "Избягах от войната (Сирия) за да попадна в ада ( България) -

35

1234

преди 8 години

Хибрид Ненчо, твоя авторитет сред армията е отрицателен. На границата отидете Всички който докарахте държавата до кривата круша. Вземи Али-Баба от Банкя и съветника му Аспух Ньойски. Да не забравите и тези от синдикатите дето направиха армия от 55 годишни военнослужещи. Некадърници.

34

mehmed bey

преди 8 години

spryaha novinite za turciya chestito sega vi dyrpad pogledite kam gyrciya pregovori ima za stop na voinata no turciya pochna da bombardira syriya nato shte kontrolira bya;o more i cherno more amerikancite i rusnacite snabdyavat s oryjie terorosticnite organizaci na turska i syriyska zemq pravetesi izvoda zmiyata smenq teritoriya

33

матросчо

преди 8 години

Тия ора, май са решили да пускат т...та без бой, вече са на колене, слаба ракия са, за нищо не стават - че дори няма да охраняват , а ще присъстват, срам.То какво да очакваш от земледелец, само се репчи и бързо навежда глава за поклон и раболепие.

32

часовой

преди 8 години

Какъв е смисълът от военни, които нямат право да стрелят срещу бежанци защото ще отидат в затвора?Няма ли кой да се сети да попита министъра затова?Едва ли някой се страхува от обикновени клоуни и статисти дори и облечени във военни униформи.

31

Анонимен

преди 8 години

Да помисли че я нападаме?каква глупост,дай да разграждаме тогава да не помисли някой нещо

30

А Плевналиев?

преди 8 години

А Турция няма ли да помисли, че се готвим да я нападнем? Както беше предупредил президентът Плевналиев. Помните ли как той каза, че разполагане на наши военни край границата може да бъде много опасно? И да предизвика война с Турция?

29

Анонимен

преди 8 години

Нашите кораби трябва да охраняват нашето крайбрежие, защото лодките, като не минават към Гърция ще тръгнат към България!

28

Анонимен

преди 8 години

Ne razbiram za kakvo se uvelichavat, kato niamat pravo da vrashtat.

27

NUP

преди 8 години

За момчетата които пазят границата ни, пичове стрелайте на месо!

26

Анонимен

преди 8 години

Произведена у нас ваксина се разлива в Турция! Пратка с 2 млн. дози е отпътувала с нередовни документи по нареждане на съветник на Москов. Министърът прикрива скандала!Тя се произвежда в България и се изнася в Турция, продава се като неразлят продукт. Всичко това ставало по договор с турски фирми. След като съседите налеят веществото в ампули, изпращат в България по няколко бройки от всяка партида. У нас се правело анализ и изследване за чистота, дали ваксината не е замърсена.

25

Решението

преди 8 години

Да минират цялата граница и ще настъпи спокойствие. Да достроят и оградата по-бързо и за пуснат ток!

24

Анонимен

преди 8 години

Хубава ограда, ама няма вишка с картечница.

23

Анонимен

преди 8 години

време беше тези шибеци да почнат да отслабват, че направо са двойни и даже тройни мишени

22

Анонимен

преди 8 години

Дронове с инфрачервени камери на всеки 500 метра.. втора ограда и поне 20 метрово минно поле!

21

ОСТАВКА

преди 8 години

ОСТАВКА НА МУТРАТА, в Лондон беше ***, какъвто е в очите на всички западни политици.

20

април 1876

преди 8 години

Свобода и демокрация в България НЯМА! Държава няма, и никой не ни пази нито от мафия, мутри и тикви. Нито ще ни опази някой от имигрантите с ножове в джобовете, които смятат жените за сексуални пачаври. До кога ще търпим!!!!!!!!!

19

7

преди 8 години

До българинато тука скоро само звездички ще се виждат - има цензура на много думи