16

шъ та лупкам ей

преди 8 години

Абе аз ли имам дежа/вь' или тоя пее някаква мантра? bah ti prostacite majna

15

матросчо

преди 8 години

Няма да прати никой, заповядали са му от нато да пази направлението с Русия, лъже като дрът земледелец.

14

Баста

преди 8 години

Армията отдавна трябваше да е на границата. Опазването на границата винаги е било задача на войската, а не на полицията. Стига с тия криворазбрани и користни европейски и евроатлантически норми. Каква по-голяма опастност от тази - да нахлуят тези диваци. Държ.граници при тези нови условия трябва да се пази с обучена армия. Друг е въпроса, че военните ни пияндурници и лентяи вече нямат никаква боеспособност.

13

Анонимен

преди 8 години

Москва продава детския лагер в Камчия.Изглежда руснаците здраво са го закъсали за пари

12

анонимен

преди 8 години

КАКВА..АРМИЯ.. БРЕ НИМА 4000 ЖЕНИ КОИТО ПРИЕ ЗА ,,МЕДИАТОРКИ..ЩЕ СМОГНАТ НА 1ОО 000 20--35 ГОДИШНИ ..БЕЖАНЦИ.. ОСТАВКА

11

Анонимен

преди 8 години

Струпване на войска на границата ще значи престрелки и начало на война с Турция, защото няма време да се разбере кой е преоблечен цивилен или военен.

10

Анонимен

преди 8 години

и абсолютно никакъв намек,че границата ни ще стане непрестъпна,непревземаема,абе пиле няма да прехвръкне.явно организирано военните ще ги мъкнат към вътрешността на страната и ще ги тъпчат някъде си да ги храним и поим.

9

rku

преди 8 години

До АнонименТи къде си чувал по райграс мозък да функционира.

8

Победата е Наша!

преди 8 години

Ненчев е разработил нова военна стратегия, която е почерпил от филма Смело сърце. Там водените от Уолис шотландски войни предприеха психо-тактико-физически маньовър, като показаха на англичаните какво има под шотландските им полички. Назначавайки prostititiki в МО, Ненчев е имал такава идея. Вместо да праща войска, праща profistitutkite да си вдигнат полите пред вражеската армия и пълчищата бежанци. Като имаме пред вид действията на мюсюлманите в Кьолн при такава тактика. Победта е Наша!

7

ИСЛЯМ = ТЕРОРИЗЪМ

преди 8 години

ЧЕ, КАКВО ЧАКАТ СПЕЦИАЛНА ПОКАНА ЛИ? Я ДА ВЪРВЯТ ДА СИ ПАЗЯТ ГРАНИЦАТА ТЕЗИ СТИГА СА СТОЯЛИ ПО ПОДЕЛЕНИЯТА. ТАМ, КАКВО ПРАВЯТ МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА КАЖЕ ???

6

Brothel

преди 8 години

Ненчев, защо назначи prostitutkи в Министерството на отбраната? Това е въпрос от морално, професионално естество и от естество на отбраната.Ненчев, защо плащаш на whores с парите на данъкоплатците?Ти, Ненчев, поруга честта на българската армия най-позорно!Whоres я управляват и пазят държавата или по-точно обслужват оная ти работа.Ненчев, ти подобните ти превърнахте и армия и държава в една whаreshouse-brоthel!

5

Иначе лошо

преди 8 години

Да се изпраща тази армия на границата. Ердоган ще изпълни заканата си. Вижте какво правят гръцките стачкуващи фермери. Ако искаме България да съществува веднага трябвада се действа.

4

Анонимен

преди 8 години

НАЛИ УЖ ТУРЦИЯ НАШИЯТ ВЕРЕН СЪЮЗНИК ЩЕ НИ ПАЗИ А ПЪК СЕГА ВОЙСКА ЩЯЛ ДА СЛАГА НА ГРАНИЦАТА ТОЛКОЗ ИМ Е МОЗЪКА НА НАШИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ

3

Луцифер

преди 8 години

Добре,че има още читави, служили мъже. Ако защитата и, останне в ръцете на гелосаните мамини синчета, горко ни.

2

пенсионер

преди 8 години

А пенсионерите в България живеят прекрасно......а и работещите млади хора също така....

1

Анонимен

преди 8 години

Не знам що така нямам доверие на мъж с присадена коса.