12

Анонимен

преди 8 години

Всеки човек които държи да разчита на интелектуалните си способности спортува ,причината е че спорта допринася до по добро кръвоснабдяване на мозъка,много е важно ако разчитате на мозъка си, но спорта сам по себе си не те прави интелигентен.Естествено спорта развива много добре двигателната памет,то това е начина да развиеш този вид памет.

11

zombi

преди 8 години

всичко развива мозъка, стига да не е четене и писане на коментари във форума на днес.бг

10

ГРАЖДАНИН

преди 8 години

А ПЪК АЗ ВСЕ СЕ ЧУДЕХ ЗАЩО НАШИТЕ СПОРТИСТИ И ОСОБЕНО ФУТБОЛИСТИТЕ СА ТОЛКОВА МНОГО УМНИ...ХА, ХА, ХА.... ТАЗИ СУТРИН МЕ РАЗСМЯХТЕ.

9

Анонимен

преди 8 години

Да чакаш спорт да ти развие мозъка е все едно да чакаш петел да снесе яйце и Азис да роди бебе (не че не прави опити).Иначе спорта е полезен но не за развитието на мозъка.

8

Анонимен

преди 8 години

До експертно становище 11Ей клоун, изтискай си пъпките недоебки и си изтрий жълтото около устата.И не се отваряй много че някой ще ти скъси "неочаквано" живота до продължителност на настъпена ***.Така набързо ще забравиш да се правиш на "воин" па бил той и ***.

7

експертно становище

преди 8 години

До АнонименМозъка се развива от стрелба, бойни изкуства, бягане и плуване! Развития мозък удължава живота на войните с aналитично мислене и намалява живота на потенциалните им и реални врагове!Сега вече знаете!

6

Анонимен

преди 8 години

Плуване и тенис развиват мозъка? Ало, вие чували ли сте Григорчо да дава интервю? На елементарен въпрос заеква и отговаря 5 пъти по-бавно от обикновен човек. И често безсмислено.Ако това е разви мозък - здраве му кажи!За сметка на това *** шахматист не съм виждал...

5

Анонимен

преди 8 години

Тенисът развива най-вече гейщината.

4

Анонимен

преди 8 години

Стига глупости!!Умен спортист НЯМА.Ако спорта развиваше мозъка Опулев щеше да е професор а *** да е доцент.........ам НЕ СА.При соца на борците не им даваха да четат книги за да не забравят хватките.Не се излагайте сподобни статии че ставате СМЕШНИ!

3

Анонимен

преди 8 години

3, за ушите става въпрос нали?

2

ha ha

преди 8 години

Дърпането на въже, развива най-много мозъка, след него е шахът.

1

Хъммм

преди 8 години

Тази на снимката явно си поръчва дрешките в Desigual