38

До 60

преди 8 години

Ами няма как да стане това.Моята дъщеря е възпитана и не ходи по съмнителни хотели с още по-съмнителни чичкивци посред нощ да и обясняват правото.Все пак говорим за 16 годишно ,а не за 6 годишно момиче.Освен това не я пускам да излиза сама-само с приятели и приятелки на нейната възраст и има вечерен час.В 22 ч най-късно си е в къщи

37

Анонимен

преди 8 години

Не нападайте момичето, не се знае къде са сега и вашите дъщери и кой ги е поканил на сокче. Ако мислите, че те са по-умни и досетливи, заблуждавате се. Този индивид е обигран, нагъл и не му е първото престъпление.

36

Анонимен

преди 8 години

57, ама така да я "пошибне", че като ти я изхвърли от джипа си, в неадекватно състояние да я гледаш и да ревеш отгоре й! Ето тогава ще схванеш, какво е да си истински из-род! Горд! Чак тогава.

35

Анонимен

преди 8 години

57, ти си от оплодителите на 12 годишни шведки или дъщеря ти се е "пробудила" по твой съвет към 11-12 годишна възраст? Не ми пука за 12 годишни шведки, опаче ми пука за наивните хубави бели български момичета, които из-родите приравняват на шведките или попадат в ръцете на злото, просто защото са твърде наивни. Щот, ако не е наивна и изчезващ вид, другият вариант е да е отворена духалка, нали? Дърт да пошибне твоята дъщеря, из-род!!!

34

Анонимен

преди 8 години

A това че родилните са пълни с 12 годишни шведки на никой не му прави впечатление. Това че раждат за наша сметка и си изоставят децата или ги продават на никой не му прави впечатление. Ам а тука за една п**ка заспала дето се напила като талпа и дъртия я пошибнал оревахте държавата.

33

Анонимен

преди 8 години

Я пак: 16-годишна, отишла в хотелската стая на чичко-паричко, щото искала да учи право? И вместо сокче се одрънкала с водка... И после, мама и тати като са я сбарали: въх, насилиха ***!Трябва да сте много, много тъnu, за да се хванете на това!

32

toi

преди 8 години

най-добре е да си вземе живота сам

31

Анонимен

преди 8 години

Ако дойде дъщеря Ви и Ви каже, че е изнасилена ще й повярвате ли или няма да й повярвате? Ами, ако е жена ви?Просто за размисъл.

30

Анонимен

преди 8 години

до 49 направили са експертиза. Има следи, които доказват, че е била девствена. Разбира се ти не знаеш какво означава девствена и за подобно състояние при момичетата и жените само си чувал. Твоите всичките са били с минимум 10 преди теб... само за толкова са си признали.

29

Анонимен

преди 8 години

до 29Да. Ето затова написах, дано Бог да я пази от из-роди. И като те чета ми става още по-ясно защото момичета и жени, които са насилени или изнасилени от който и да е... мълчат. Мълчат не защото ще ги осъдят жени, а защото ще ги осъдят из-роди като теб. Мъже. От Вас, големите мъже, трябва да се пази момичето, защото сте из-роди. Хубаво е да се насочвате към жени, които Ви прилягат. Жалко за момичето. Онзи на снимката горе трябва да бъде убит. За назидание. На из-роди като теб.

28

СС

преди 8 години

Била е девствена ... ама 10 души преди него ... Изпили бутилка концентриран алкохол и наченали втора ... после сокче била отишла да пие ...намерили начин да изкарат парички ,ама ще гризнат още веднъж дървото.

27

Анонимен

преди 8 години

до 41Късно е. Сигурно майка му го е родила след изнасилване. Прости му. Той не знае какви ги пише. Дъщеря му ще го обучи кое как става.

26

Анонимен

преди 8 години

До 30Не се размножавай. Никога!

25

Анонимен

преди 8 години

Профилът на момичето е деактивиран във Фейсбук.Но така или иначе беше разкрита-Ирена Белухова. На 16години и да нямаш Фейсбук профил в днешно време.....

24

Анонимен

преди 8 години

Пфу, то убийците пускат под гаранция в нашата "държава", тоя ли е най-големия престъпник бе, тая насила някой карал ли я е да му ходи в стаята и да се напива, много поръчково, много шум, много съмнително.

23

Анонимен

преди 8 години

До аман от мурвиНе си прав и ще ти кажа защо. Първо тук не говорим за жена, а за дете на практика. Второ, детето го е познавало, бил е познат на семейството. И ако до момента въпросното момиче не е пило алкохол, съвсем малко му трябва да стане неадекватна и лесна жертва. И съвсем не искам да кажа, че не е постъпило глупаво и наивно. За съжаление си изпати от наивността си. А световната практика показва, че изнасилвачите са най-често от приятелския и семеен кръг на жертвата. Гадно, но факт!

22

Анонимен

преди 8 години

Употребявана била, нямало кой да я вземе вече?!! Ей значи, застигнахте анадолците, които мразите много. В кой век живеете бе? Човек ще си помисли, че съпругите на всички са били девствени преди брака.Е поне сте забавни.Момичето ще се оправи, не го мислете. Поне живее в България, а не в Афганистан където щяха да я пречукат с камъни, понеже е "омърсена".

21

Пътник

преди 8 години

Тоя ако влезе в затвора е пътник. Чул съм, че там изнасилвачите особено на деца ги кожат здраво. Ще му врътнат едно чеверме двамина мургавелки и дупката на кофа ще му направят. Баси дъртофелника ***. Една чайка да си беше направил.

20

сивия

преди 8 години

нали знаете, нещата не са черно и бяло само.тук - там някой "мислещ" да коментира. на тоз му се носи славата на женкар из целия град, но 16 г. девственица не вижда нищо съмнително да пие сокче в хотелска стая с него... иска да учи право.. и аз това исках, залягах над тухлите и станах юрист. как сбърка детето сокче с водка.от друга страна тоз герой на нашето време как му мина през ума да го направи с дете. за тези, дето смятат че било капан - в капан- видял ли е че е дете, умишлено ли я е напил..

19

Анонимен

преди 8 години

до 26Ако има останали нормални и чувствителни мъже, не такива като Вас, за които светът е изграден от *** и употребени момичета, ще се намери кой да я "вземе". Красавица е. Та, ако има късмета да срещне такъв и да преодолее, блокира, забрави и изтрие от паметта си това огромно унижение, да, смятам, че ще намери сили да се довери на мъж. Мисля, че ако чете такива като Вас едва ли.Щом я е имало нея като изключение, значи има и свястно момче за нея. Тройно по-свястно от светните трябва да е.