58

Анна

преди 7 години

Такива чичковци им слагат наркотик в сока и си правят гавра с 14,15,16,17 годишните, хей стига сте писали глупости за детето, ние родителите сме слаби, живяхме в по спокойно време, сега децата ни ги изнасилват, убиват и мачкат, а ние сме шушумигите дето не ги защитаваме

57

Анна

преди 7 години

Тези,които обиждат момичето, не им пожелавам да се случи с децата им или с тях. Как не ви е срам дете няма как да лъже, това, че всякакви дърти вампири ще се отпуснат за да ги изнасилят, и плюят детето, хей *** този *** ще живее за да се мъчи и него ще го изнасилят, Всичко може да стане, когато си плащаш, сега мършата ще разбере какво е. Ха ха ще се влачи

56

nina

преди 8 години

До Анонимен #86Само една *** патица може да напише подобен коментар..Или по-скоро един ***.Защо ли обиждам патките със сравнението.

55

Анонимен

преди 8 години

Има ли още тъnaнaри да смятат, че малкото кyрве не се е напъхало по своя воля в леглото на чичака? Попиляхте го тоя човек, ей! И да Ви кажа: дъщеря ми е на 15, ако отиде в хотела на някой, биде изчyкaна и ми се върне пияна - лично ще я ошамаря и ще съм първата, която ще й каже, че сама си е виновна!

54

отрепки

преди 8 години

Типични български хейт коментари , все пак нали жертвата е жена , а според селския мутренски кодекс "всички жини са ку*ви уе маняк" . Селяни пр*сти , каквато е държавата , такива сте и вие. Изгнила държава пълна с бо*луци и селяни.

53

Анонимен

преди 8 години

Родителите явно държат случая да се разчуе в цяла България, и го постигнаха.Извинете, но тая като се е прибрала мъртво пияна, неадекватна, как точно разбраха веднага, че е била изнасилена, и веднага са извикали полиция, медии, още на сутринта-протести?Айде стига сте се занимавали с креватни истории и лични саморазправи.Не е първата, нито последната дето си е легнала с дъртак на пияна глава, ама това си неин проблем, не на държавата.

52

Анонимен

преди 8 години

Ако това се беше случило на моята дъщеря, която също е на 16 г., първо щях да се опитам да разбера дали наистина е имало изнасилване, след като изтрезнее естествено, а не като ми се прибере пияна-заляна да извикам всички телевизии, комшии, полиция и да обявя пред цяла България, че е била изнасилена, при положение , че явно сама си го е търсила.Това на рекет и прилича.

51

Анонимен

преди 8 години

Сутринта адвоката/който е такъв и и на общината вкл./ обясняваше, как девойката била в ступор 12 часа след изнасилването и не могла да даде показания.Ами 50 кг. момиче на 16 г. , което не е пило до тогава, на бутилка водка пак че не е получило алкохолно натравяне, интересно какво точно си спомня от изнасилването.Много гнусна цялата история.Вдигна се огромен медиен шум, то протести, то чудесии, то тоя го изкараха най-големия престъпник в държавата.майката и адвоката бивши негови служители, че и разследване за корупция тръгна.Нещо не са си разделили едни пари май.

50

Бибси

преди 8 години

Да не е пила "сокче",ако беше света вода ненапита щеше след даскало право вкъщи да се прибере,не да ми се размотава с чичко екс кмет.Десети клас ли ще кандидатства за право?Има време за къде се е разбързала да се информира(дефлорира)?

49

до 78

преди 8 години

Въпросната девойка, която обвини полицайката, доколкото помня нямаше абсолютно никакво притеснение да се появява пред камера и да обяснява надълго и нашироко за драмата си. Фактът, че нито родителите нито момичето в момента искат да се показват говори изключително много за това от какво тесто са замесени. Срам е дума, която има различно значение, когато лъжеш (грам срам няма)и съответно друго значение, когато истината е болезнена.

48

до 74

преди 8 години

16 годишната ти дъщеря беше много тегава. Нищо, мина и тя по класическата сцена. Може да си доволен, добре си описал ситуацията, която преживях с нея. Чича ти.

47

Анонимен

преди 8 години

Тази се е опрашила с някой друг и сега ходи на психолог, за да "приеме" лъжата... Преди време бяхме свидетели на лъжата на една "дева" която от страх ( от баща си) обвини полицайка, че и е бъркала не знам къде си... А, после какво излезе, а? Ай стига....

46

Анонимен

преди 8 години

Я всички коментиращи тук по-полека.Да не стане като случая във Враца.Да не извадят някой запис от събитието и тогава да обърнете плочата. Да не се окаже ,че момичето е изнасилило стареца .Всичко е възможно.За това нека следствието и прокуратурата си свършат работата и ако някой е виновен да си получи наказанието.Сега тук разтягате локуми ,а не правите разлика между незаконно и неморално.В съда не се занимават с морала ,а със закона. според този закон секса с лица на 16 г не е забранен ако е добр

45

Анонимен

преди 8 години

до 66По повод това кой колко държи на алкохол, предлагам да направят показен опит на този в затвора. Експеримент. Да му дадат бутилка алкохол, същият, който е пил тогава и след 1 час да дойдат мераклии да го любят. Ако е полумъртъв преди да го почнат, значи експертизата ще докаже, че не е бил способен да я изнасили. Ако е в годно за сексуален контакт състояние и успее да реагира на желанието на любещите - да откликне или да се навие да се защити с бой примерно, значи я е изнасилил той.

44

ммммммммм

преди 8 години

Такива нерези с малко власт и по селата и забутани градчета/и не само май/винаги са си правели кефа по този начин,но никоя не е смеела да гъкне.Ако гъкне случките и са много.Какво се правите на не чули и не разбрали.Просто нещата са потулвани,от срам,от натиск,от прстотия..Сега обаче едно дете си е казало,една майка не си е мълчала,още повече,че познава мнооого добре този хубавец,ако не друго се е нагледала на простотиите му.А дали е болен или недоволен няма никакво значение-Пазарджишкия е близо

43

Анонимен

преди 8 години

до 66Момиче да се дърпа? Била е пияна,неадекватна и неспособна да окаже каквато и да е съпротива. Това мен ме налегна на мисълта, че този си пада по неадекватни и неспособни да мърдат жени, което говори не само за това, че има мераци към млади момичета, а и към ...полуживи. Само да доукрася така ореола на този.

42

До 64

преди 8 години

А ти пък си толкова добре запозната все едно си била там.Всъщност разбрахме ,че момичето е било девствено но не разбрахме акта насилствен ли е бил или доброволен.А и всичко ми е много съмнително.Аз дето съм 10 години по-млад от този "жребец" ,ако изпия половин литър водка на мога да вдигна не само самолета ,ами и аз самия не мога да се дигна ,камо ли да изнасилвам някое момиче ,което се дърпа.На половин литър концентрат е по-вероятно да изнасилят мен ,а не аз да изнасиля някой

41

До хейтърите

преди 8 години

Надявам се всички да сте се изказали тук, щото като гледам толкова отвратителни коментари, ако наистина сте толкова много, най-добре да тръгвам към терминал2, че две момиченца имам - няма да ги харижа на извратеняци като вас или пък да лежа в затвора, след като съм намалил бройката ви!

40

Анонимен

преди 8 години

Пак джип, като при сестрите, пак обругано захвърлено момиче. Нещо да кажат органите в Пазарджик?

39

Анонимен

преди 8 години

до 63е, те приятелите й всички са добри и не биха я наранили никога, нали? Как сте с комшиите? Някой чичко така добър, съсед, на който да има доверие и да срещне посред бял ден, който да я натисне някъде? Нееееее! Това никога не може да ни се случи! Никога! Не си запознат с историята. Било е следобяд, посред бял ден, хотелът е бивш хотел, където този е живял и там му е бил офиса.