13

Потърпевш

преди 8 години

Явно никой от коментиращите не е патил... Каското на някои застрахователи включват безплатна пътна помощ до 100км. Проблема е, че СБА иска протокол от КАТ! Ако си самокатастрофирал, няма безплатна помощ! Плащаш си по 3 лв. празен и 5 лв. с автомобила., т.е. 8лв. на км./отиване и връщане на товарната платформа/. Също така когато заявих услугяата, след 5 дни ми се обадиха да питат дали ще теглим автомобила... Т.е. да си помисля достатъчно време../или да събера парите-120км.х8лв.=960 лв.??? /

12

Анонимен

преди 8 години

До 16.Аз от 15 год.живея на запад и затова го пиша друже.Не автокаско...нормалната застраховка включва товарене и превоз на автомобила при авария.Далече сме от някой неща.

11

MadSlav

преди 8 години

Автомобила на всеки може да се повреди на пътя, без значение дали е нов или стар. При новите автомобили има включен асистънс, а при старите, бай Георги, които идва с късото въже :))) Най-важно остава зад кормилното устройство и това да бъдем хора и да си помагаме, особено на пътя!!!

10

Анонимен

преди 8 години

до 27:Блокаж на диференциала екстра ли е,и можеш ли да обясниш на по-простите от теб как действа?

9

Анонимен

преди 8 години

Много "специалисти" по нови автомобили драскат тук,цццццц........

8

Анонимен

преди 8 години

19-ти, сигурните според теб автомобили, притъпява вниманието на задкормилното устройство. Най-вече на младите шофьори.. Комфорта не е сигурност.

7

Анонимен

преди 8 години

На Запад колеги тегленето е абсолютно забранено,където и да е.За това имаш застраховка,като имаш проблем,звъниш на компанията си.до около час...час и нещо идва кола на фирмата,качва ти автомобила,пита текъде да го закара и това е...Теглене...стига соц.мохабети.

6

Тео

преди 8 години

Щом лека полека зачекват темата, очевидно подготвят хората за пълна забрана за теглене с мека връзка. Евентуално да изтеглиш закъсал автомобил в някоя канавка - да, но да возиш едно ремарке отзад(и то без действащи спирачки на еластична връзка) крие рискове. Карал съм така от Варна до Търговище с едно приятелче, но не е от най-приятните пътувания. На запад или авто асистънса ти е включен в застраховката, или има клубове, в които срещу около 100 евро на година може да те теглят без пари!

5

Анонимен

преди 8 години

ЗА ТАКИВА СЛУЧАИ ИМАМ КОЛЕСАРКА. ЗА ТЕЗИ КОИТО НЕЗНАЯТ КАКВО Е ТОВА ЩЕ ИМ КАЖА ЧЕ ТОВА Е НЕЩО НА ДВЕ КОЛЕЛА С ТВЪРД ТЕГЛИЧ. КАЧВАШ ПРЕДНИТЕ КОЛЕЛА НА АВАРИРАЛИЯТ АВТОМОБИЛ ЗАСТОПОРЯВАТ СЕ И МОЖЕ ДА ГО ТЕГЛИШ БЕЗ ДА ИМА ШОФЕР В АВАРИРАЛАТА КОЛА.С НЕГО СЪМ ТЕГЛИЛ АВАРИРАЛИ КОЛИ НА ПРИЯТЕЛИ И НА СЛУЧАЙНО ЗАКЪСАЛИ. БЕЗ АВАРИИНО ГИ ПРИБИРАМ И СЛЕД ТОВА СЕ НАПИВАМЕ КАТО КАЗАЦИ.

4

Анонимен

преди 8 години

А в БГ кога ще включат в полицата ГО и услугата изтегляне?

3

Анонимен

преди 8 години

За моята кола изрично пише, че не трябва да се тегли. Така, че хайде давайте смислени съвети, а не такива, които ще ни потрошат колите.

2

as

преди 8 години

V ispania e zabraneno. S grajdanskata otgovornos vliza i pytna pomo6t

1

Сп??нс

преди 8 години

То на някои места по Европата е забранено да се теглят автомобили и затова в гражданската ти е включена Пътна помощ , за да не ти се налага да тревожиш близки и познати