15

Лора

преди 8 години

Когато надценяваш себе си, се случват такива трагедии.

14

Кони

преди 8 години

До СкиорВсеки скиор отива да кара с глава на раменете и е наясно с опасностите, не го е бутнал Цеко надолу по пистата

13

знаещ

преди 8 години

Скапаняците не обезопасяват с мрежи - щяло да им излезе скъпо?!

12

жеко

преди 8 години

не знам кой държи банско но това е супер курорт, а вчера имаше новина че лавина е убила 5ма скийори в ски курорт в тирол , Австрия , така че курорта или който го поддържа няма нищо общо със смъртните случаи, а ските са екстремен спорт и предразполага към травми ако не се съобразяваш с уменията и възможностите си

11

Анонимен

преди 8 години

ЧЕРНА ПИСТА май някой не сте наясно кво е

10

Анонимен

преди 8 години

До СкиорВярно че е по писта, но"черна". Може би заради цвета на ковчега, който го очаква.

9

Анонимен

преди 8 години

Докъде стигна делото срещу Цеко,когато миналата година необезопасен стълб на лифта уби скиор. ??? 100 % вина на Цеко, но ще се измъкне при тази съдебна система ! Сега също - опасен участък необезопасен !

8

ядосана

преди 8 години

Ако случаят беше в Чепеларе, досега да са ги фалирали докрай, да са им спрели лифта и т.н. мерки. Но знаем, че с Банско това не може да се случи, "правилният" човек го държи

7

Анонимен

преди 8 години

Те карат извън пистите пък после....

6

Сноубордист

преди 8 години

От личен опит, мога да кажа, че собствениците на съоръжения в западна Европа също нехаят (имам опит предимно в Швейцария), не мога да си обясня поради какви причини... Предимно финансови предполагам или просто самите имат високо ниво на каране и не осъзнават, че има места, които за хора с малък опит крият сериозен риск за нараняване при грешно закантване, особено при черни или доста бързи червени писти. Много често ония горе пази по пистите от най-лошото, ама понякога и той не може да помогне.

5

Анонимен

преди 8 години

Значи могат да ти вземат по 60 лева за ckапания лифт на ден, а не могат една мрежа да опънат!Нещастници!

4

Скиор

преди 8 години

Айде четете внимателно - спускал се е по ПИСТА. Отговорността по обезопасяването й е изцяло на Цеко.

3

Анонимен

преди 8 години

Като няма кой да постави стандарт и да ги глобява за необезопасени писти, така ще е. Не може да има стълбове, дървета и скали на място, където можеш да изхвърчиш от завой и да се убиеш.

2

Анонимен

преди 8 години

Карането на ски, особено в не регламентиран район крие рискове. Скиора си поема отговорността. Така че не виждам причина това да се публикува. Нещастни случаи бол, моля не замърсявайте публичното пространство с такива "новини". Подобни стават всеки ден по целия свят. Ние не сме всеядни!

1

ля ля

преди 8 години

няма нищо смешно пич! работата е там че относно СЕЙФТИ сме многоо зле! и супер далече! лошо е че не искат да се развиват смотльовците! специално пък за тия чобани от ски патрула на Ебанско така да ги мързи че думи нямам! а имат само едни мрежи да опънат - те само се шляят в търсенето на "изгубени" вещи!!!