29

Бакъря

преди 8 години

При този геноцид срещу българите от страна на българските предатели и еврейски,пардон-европейски "партньори ",много скоро половината българи ще се превърнат във просяци.

28

Ама

преди 8 години

Ивайло Калфин е лъжец.Българина не проси никога.Просят само *** "българи".

27

Анонимен

преди 8 години

Аааа, тия са римляни европейци.

26

Кукувица

преди 8 години

Не, не са българи просяците в Швеция! Те са хора с булгарски паспорти. Те са точно толкова българи, колкото атентаторите от Париж са французи или белгийци.Срамота за политическата мафия в Брюксел и срамота за политическата мафия в София да обиждат така българите!Българите не сме просяци! Никога не сме били такива! Ние сме гордо и работливо племе!

25

Анонимен

преди 8 години

Докога журналята ще викат на черното бяло. На всеки завършил 5ти клас му е ясно, че това не са българи.

24

Шведски са

преди 8 години

Присъединявам се към предишен коментатор, че щом са в Швеция, вече са шведски роми. Да бъдат така любезни си ги припознаят.

23

Швеция се сбърка

преди 8 години

Буквално преди 2 дена дангалак от Сомалия, писал се малолетен, закла красива млада жена, която работела в център за настаняване на малолетни бежанци без придружител - била сама нощна смяна. Но по-сериозният проблем на Швеция са просещите . Да не им дават пари и няма да клечат по улиците им.

22

Shark

преди 8 години

Една пета от просяците в Швеция са ЦИ-ГА-.-НИ

21

Лойко Борисов

преди 8 години

На цар Киро от родата са !!!

20

Дедо

преди 8 години

Тези са от новата партия на Местан.

19

Анонимен

преди 8 години

Ами заповядайте в Осло и Берген :) лятото направо около масите на заведенията с чашка ходят

18

Бг=престъпник

преди 8 години

Една колежка ме пита защо на българите не им дават разрешително за работа и се налага да крадат,просят,мамят,проституират. Отговорих й, че 2014 нямаме нужда от разрешително за работа,за да работим. А за българите.. те просто са си такива, защо да работят след като са специалисти в други сфери

17

Анонимен

преди 8 години

около 5000 просяци в Швеция, около 1000 са българи.НЕ НЕ НЕ Римлянци

16

Джон

преди 8 години

Не са българи а са индо-европейци произлизащи от Индия и надявам се ще се върнат пак там. И стига сте ни обиждали като ги наричате българи, ние не наричаме близкоизточните терористи воюващи в ИДИЛ англичани, шведи, белгийци и т.н. Да си имаме уважението!

15

Анонимен

преди 8 години

Не ги дискриминирайте! Нали все това ни поучавате за нашия сигaнски етнос довлякъл се от майка Индия, след като е бил пропъден от тамошните. Социализирайте ги, изучете ги, покажете ни и на нас как става, а не ни викайте само как им погазваме правата. Вие защо го правите, а? Защо не уважавате братя Maнгасарян? И те са въглеродни форми на живот произлезли от едни прародители, които превземат Европа на талази.

14

българина

преди 8 години

Тези *** са толкова българи колкото Ботев и Левски са африканци

13

Анонимен

преди 8 години

До здрасти 42българина е синоним на жипситУ.

12

Анонимен

преди 8 години

Ето това са българите.Така наречените гурбетчии "работят" като просяци, ***, крадци а останалите сачерноработници в различни сфери.Пълна ***.

11

Кирил Софийски

преди 8 години

Как така Българи !?!? Може да са Български граждани ,но не и Българи ! Българите са в България !Българина никога не е Бягал от трудности, винаги се е борил с тях ! Така ,че тези произхождат от България , ама чак да са Българи ?!?!

10

777777777777

преди 8 години

една пета на 5000,не е 1000