18

От квартала

преди 8 години

Как само орезилиха квартала! Никаква подиска не е огласявана сред жителите му, един от които съм и аз! Още при започване на ремонтните работи стана ясно, че нямат намерение да я събарят. А толкова се надявах, че това нелепо нещо ще изчезне от гледката. То не само че няма естетическа стойност, но и не е символ на вяра, а на беззаконието и простотията. Бившият собственик на сградата беше осъден за сутеньорство, това ли ще бъде гордостта на квартала и кметството, което смята да се нанася там?

17

Българин

преди 8 години

Като махнете Христос,статуя на Робинзон Крузо ли ще сложите?Сигурно ще ви е по-естетична?!

16

Анонимен

преди 8 години

значи да тъпчем страната с бежанци и да се ислямизираме може,а статуя на Христос да остане на мястото си -не може!Къде отивате,бе продажници на народа си?!Какво ви пречи,разболяхте ли се от нея,обедняхте ли или какво?Темата замирисва на тази за промяната на учебниците и "турското съжителство"

15

Жоро

преди 8 години

Наистина е най-добре първото решение. Статуята е по католически облик и е най-добре да не стои върху държавна вече сграда, а да бъде дарена на община Раковски (най-голямата католическа община в България). Ама тогава не знам Секирово и Генерал Николаево как ще си я разделят (двата големи от трите квартала на Раковски, които са бивши села и се мразят) Ще има "Ни муй, жъ муй" и т.н.

14

Анонимен

преди 8 години

Не ти, що си в небесата,а ти, що си в мене, боже -мен в сърцето и в душата...

13

Ме

преди 8 години

Реатрдните "журналисти" отново избиха рабита със заглавие!

12

До 3

преди 8 години

Без да цитирам само ще напомня за безкрайността на човешката глупост, суеверие и простотия. Некъф си кич правел добрини на квартала... То бива, бива, ама...

11

Moskov

преди 8 години

Mnogo si e hubabva statuqta na hristos.ne trqbva da se maha dori po golqma trqbva da napravqt

10

inatut

преди 8 години

Целото пловдив е един кич.. а пловдивчанки - кички.. кичка до кичка..

9

Анонимен

преди 8 години

Икона на кича - това е тази статуя.

8

Фен

преди 8 години

Ама толкова ли сте прости ,елементарни бе хора? Възможно ли е по нито един въпрос да няма съгласие в тая държава? Е какво ви пречи статуята?и какво се правите на по вярващи от Папата понеже статуята била католическа- *** сте и злобари!

7

АТАКИСТ

преди 8 години

до 7Напротив- статуята на върха на хотела си е много на място и показваше символиката на тази сграда като хотел- да разпериш ръце и да се почувстваш свободен и отпуснмат за момент докато си в нея!

6

Мунч0

преди 8 години

До Mr.STARBUCKS"Красив ум", Альошата е паметник и символ и като такъв вече хората в Пловдив решиха да остане.

5

селян с коело

преди 8 години

Добре че беше Ванко да ви остави сграда, иначе къде щяхте да набутате писарушките ,като от 20 години само продавате , А за подобна фигура има по подходящи места , на покрива на хотела е нелепо ,

4

tih velikan 681

преди 8 години

Shto za hora ste bre??!! Tova e arhitektura,dizain i neshto dobro za hristiyanska Bulgaria...zashto shte ya mahate,komunisti mrusni???? Vas tryabva da mahnat ot upravlenski redici

3

АТАКИСТ

преди 8 години

И какво ви пречи статуята, бе? Значи ако беше хотел на Делян Пеевски или Тиквата изобщо нямаше да има такъв казус. Нали така? Оня *** Ванко 1 не е собственик на сградата вече...по тази логика щом ненавиждате Ванко 1 , съборете и цялата му БИВША сграда, не само статуята, ОВЦЕ!

2

Анонимен

преди 8 години

Статуята била направила само добрини за квартала ...Имате ли коментар на подобни щуротизми ;)

1

Анонимен

преди 8 години

''за да не бъде статуята съборена''-И бежанци ли назначавате на работа при вас?