7

Анонимен

преди 8 години

До Анонименcoito se e ojenil ne se e pohvalil. coito e ostanal pac hepten.

6

Анонимен

преди 8 години

До 3 И като ти е толкова труден брачния живот защо си встъпил в брак и деца си направил? Липсата на ергенски живот дава отражение на брачния живот.

5

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 3 Ожени се роди му дете и когато и да го видиш къде е Жена ти ? При майка си къде са децата ти при бабата. Той вечно е с приятели и с други Жени но не и с децата си и Жена си.Питанката ми е защо се женят, като въобще не са с Жена си и децата си? Само за пред хората ли? И докога ще живееят за хората? Какво е това робуване на чужди интереси!?искаш тази Жена и си с нея не е толкова трудно сами си го правят сложно и трудно! С това каво ще кажат хората си остават нещастни и празни.

4

Въпрос

преди 8 години

и още"От своя страна при брака жената поема задължението да възпитава децата в съгласие с неговите разбирания."Тук не можах да разбера жената ще възпитава ТЯ децата съгласно разбиранията на мъжа си ли? В смисъл, няма да ги възпитава както тя знае и е научена и е изградена като морал, ами ще се занимава с децата, ама ще мине през ускорен курс по "РАЗБИРАНИЯ на СЪПРУГА ми", съобразно неговите морални напъни, напъните на майка му и телепатичните му внушения как да слагам АЗ памперс, а не ТОЙ?

3

Въпрос

преди 8 години

...да ви запитам аз, като намерите жена да ви роди деца, колко са умни това е друг въпрос, като я намерите и се ожените за нея и ВЪПРЕКИ ТОВА не успее да забременее или ВИе не успеете да я заплодите, какво се случва с прекрасния ви БРАК?! ПИТАМ ВИ! Развеждате се или кво?

2

Въпрос

преди 8 години

до 3По повод първото ви изречение, мога ли да попитам как сте сигурен, вие, като мъж, че жената, за която ще се омъжите и която се е омъжила за вас защото цитирам: "Брачното свидетелство дава на жената сигурност че мъжа ще се грижи за нея и след като роди деца", тоест жената се е омъжила за вас преди да ви е родила дете, ТА КАК СТЕ СИГУРЕН, че ще ви роди ЗДРАВИ И УМНИ ДЕЦА?! Изобщо как сте сигурен, че ще ви роди ДЕЦА! Ами ако не може? Ами ако вие не можете?! Да ви запитам...аз

1

Анонимен

преди 8 години

Кво да я притискам ве,тя сама не дава мастията...хвана си резака и толкова ..