Снимка: outnow.ch

Да бъдеш в сериозна връзка означава, че голяма част от решенията ги взимате заедно с половинката. Но има въпроси, чиито решения са индивидуални и не бива партньорите да се притискат едни друг. Кога трябва да имате свободен избор? Вижте в следващите редове.

Прием на противозачатъчни

Това е един от най-често срещаните проблеми в двойките. За да задоволи напълно своя партньор, жената избира да не се ползват презервативи, но тъй като и двамата на този етап не желаят деца, тя рискува здравето си, като приема противозачатъчни хапчета. Ако вие имате желание или здравословното ви състояние налага такъв прием, добре. Но никога не се оставяйте да бъдете заставени от половинката ви, защото приемът на тези медикаменти не е безобиден.

Децата

Също често срещан проблем във връзките е това, че единият партньор притиска другия за деца. Това трябва да засяга и двама ви, което означава, че не може и не бива да има компромис по този въпрос. Важно  вие или половинката ви, да се опитате да се разберете, да си дадете необходимото време, за това, така важно решение.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase