14

П

преди 7 години

До Анонимен 19:Няма да чуеш за изнасилени мъже, защото тях ги е срам да си го признаят за да не ги подиграват, но със сигурност има доста дали са насилени само психически или пък са насилени и физически, но ги има и те не са малко, но докато хората реагират така при едната и при другата ситуация във видеото, нищо чудно че няма да се разкрият! :)

13

do 24

преди 8 години

Ти май не разбираш какво си написал или? Нали един мъж, ако забърше шамар или юмрук на една жена, това се равнява на насилие и автоматично става обвиняем. Както всичко така и тази ситуация е криворазбрана. Едната жена му вика, да не бъде ***, че момичето било секси. Що за логика е това. Просто от прекалената или по-скоро преекпонирана толерантност хората започват да расъждават така. Какво като е секси, да не трябва да и се кланим. И той е секси. Жените що не падат веднага на колена, а?

12

Анонимен

преди 8 години

Предполага се, че мъжът е по-силен физически и ако иска много лесно може да се отърве от жена, която го напада. И щом не го прави, значи му харесва нейното поведение. Докато жената не винаги има възможност да докаже на мъжът срещу нея, че поведението му изобщо не и е приятно. В крайна сметка за колко изнасилени мъже сте чули? А колко жени са изнасилвани ежедневно? За това хората са склонни да помогнат на момичето за да не се стигне до лоши последствия.

11

Анонимен

преди 8 години

Вие правите ли разлика между сексуално насилие и игра между влюбени? Защото ако момиче проявява такова насилие над приятеля си, макар и публично, голяма част от минувачите ще си помислят за неща като "строга господарка" и ще го приемат като вид игра между влюбени. Ако обаче момче се държи така към момиче, със сигурност нещата не изглеждат като игра и може да се стигне до извода, че това поведение не е желано от жената и тя има нужда от съдействие да се отърве от досадника.

10

rusnak

преди 8 години

Много е просто. Мъжът е силния пол, жената слабият. По смешното е, че трябва да го припомня на с0р0с0идите третополови.

9

Анонимен

преди 8 години

До 15 резултата ще бъде същия.

8

Мария

преди 8 години

Съвсем нормални реакции. Просто мъжът е по-силен и ако го притеснява жената много лесно може да се защити и сам. Няма нижда от помощ. Докато при жената не е така. Може да пробват да изберат някоя яка жена и дребничък мъж.

7

Валентин

преди 8 години

Аз ако бях свидетел на такова нещо щях да набия канчето на тая разгонена гарга. Как може да тормози момчето така мръсницата. Трябва да осъдят за сексуално посегателство, да и сложат ограничителна забрана и да и да напишат в трудовата и книжка, че е сексуално агресивна. И разбира се да плаща издръжка на момчето заради преживения стрес. *** икуолити.

6

...

преди 8 години

Ха добър ден! То в МНОГО неща по ЦЕЛИЯ СВЯТ СТАНДАРТИТЕ са двойни и тройни, пък в това ли!? Най-елементарен пример тука в БГ тук РОМ (разбирай индо-българин, да не кажа друго че ме цензурират) може да прави любов и да забремени даже 10 годишна и после нищо нема да му направят! Но виж ако някой нормален човек направи това то вече стандарта и въобще работата са други!

5

Анонимен

преди 8 години

Има поне още два клипа с артисти. Когато жена тормози мъж присмех. Обратното веднага идват спасители.

4

Анонимен

преди 8 години

Излиза ,че едно и също поведение в зависимост от това дали е мъж и жена носи различна информация за останалите за посланието на поведението.То и котките като мъркат ,кучетата си мислят че им ръмжат.

3

Анонимен

преди 8 години

Същото, но с обратен знак е при килограмите - мъжът е "едър", а жената - "дебела" или "тлъста." Интересно, защо никой не протестира при това разминаване на понятията?

2

Анонимен

преди 8 години

Класическо лицемерие, характерно за всички "защитници" -на животните ,на озоновата дупка, на парниковите газове, на пържолите алангле и т.н.

1

Анонимен

преди 8 години

Тоя е егати коконата!