26

ПАЗАРДЖИК.

преди 8 години

КУНЕВА ИСКА ПОГОЛЯМ ПОЛИТИК ДА СТАВА ОТ МОЯТА КАРАВАНА

25

Анонимен

преди 8 години

Промени, ще откриваме топлата вода, да видим по света, как учат децата в масовите училище и как ги подготвят за живота. Детето ми е на 11 г. в Германия и вече има ден в който, ще ходи на работа, за да види какво се случва на раб. място и как се изкарват парите, може да отиде в работата на някой близък, познат или да избере от списъка на училището, след това ще попълни какво е разбрал и видял. Това е училището, да те подготви за реалността, а не в 1-ви клас в БГ да учат разбор на сонорни съгласни

24

деде

преди 8 години

Те новите братя и кумирите на америкофилите са били 90%роби бе,нали като тях ще ставате, що ревете. Нали капитализъм искахте, авто-скраб от запад да карате, стоки от развития Китай да си купувате, що ревете? *** втора употреба са ви доставени в огромни количества и редовни високо културни турски сериали гледате, що ревете?

23

Бг

преди 8 години

Уволнявай, някой е забравил хиляди загинали от ятагана и че ни нямаше на картата 500 години.

22

Анонимен

преди 8 години

Техникумите съществуват и сега, няма промишленост за техните кадри, защото доброволно ликвидирахме цялата икономика. Отделно в образованието навлязоха търговците и превърнаха всичко в сделка. Ако искаш да унищожиш един народ, съсипи образованието му на първо място и той ще остане без бъдеще. Точно това се случва в момента и точно такава е задачата на госпожа "йес". Тя е свикнала да изпълнява мръсни поръчки, а кожата й е като на носорог. Ако трябва, и мюфтия ще стане, и за далай лама ще кандидат

21

Анонимен

преди 8 години

Промените в образователните програми са целенасочени, не тенденциозни. Цели се обезличаване на българската нация, внушения за непълноценност и нищожество, преклонение пред външни авторитети и сили, насаждане на нов, старателно завоалиран робски манталитет на индивид, объркан егоист без семейни и обществени ценности, без ясно разграничаване на добро и зло, безполов консуматор на пласмасови илюзии и измамни блага. Няма човек без род и родина, дърво без корен, народ без минало няма бъдеще.

20

ист

преди 8 години

Ако не се възстановят специализираните професионални техникуми, образованието ще произвежда безработни,които ще могат да решават кръстословици, но вяма да да готови за живота. Общата култура хляб на дава.

19

Иван

преди 8 години

Повечето българи са русофили, това не е случайно и така ще бъде и в бъдеще.

18

Анонимен

преди 8 години

До dpпо умствено изостанало от теб няма

17

dp

преди 8 години

Руските слуги като им дойде вповече натоварването да съчиняват заглушаващи постовеим проличава какви сенилни - или умствено изостанали по рождение - тикви са, ей го тоя какви ги е наплескал тук, цяла страница за няколко минути ***.

16

Анонимен

преди 8 години

До dpти си клоун-ляв

15

Анонимен

преди 8 години

До dpИмаш нужда от специализирана помощ

14

dp

преди 8 години

25 - до 22dp - ако имаше млада женичка с големи цици бих ти предложил да я пратиш да провери колко съм обратен.Ама сенилен руски слуга като тебе най-много някоя спаружена бабичка да има.Е, надежда пак има - я дъщеря я внучка която да става. Ако имаш можем да договоримпроверката.

13

до 22dp

преди 8 години

Мниго се извинявам, *** вие нещо сте ми съмнителен. Да не сте от обратните евроатлантици?.

12

аноним

преди 8 години

НЯМА ДРУГА НАЦИЯ В СВЕТА ,КОЯТО СЕ БОРИ ДА Е БИЛА РОБ В ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ !!!! ДАЖЕ СЕ ОБИЖДАМЕ, АКО НЕ НИ ПРИЗНАВАТ ЗА РОБИ !!!! УНИКАЛНИ И УВРЕДЕНИ *** СМЕ !!!!

11

Анонимен

преди 8 години

А с Рaдa Дълбокaта какво става. Наскоро публикуваха снимка в Блиц, как се е oдупил като жена, плачеща за xуй.

10

dp

преди 8 години

В БГ няма други чужди слуги в количество и на постове от значение освен руски такива.Пряк резултат от съветската окупация, не последвана от изчистване до ден днешен - простосъветската армия е последната установявала власт в БГ.

9

реалист

преди 8 години

Учебните програми нямат връзка с истинския живот, само си приказваме по форумите...

8

dp

преди 8 години

В БГ няма русофили, има руски слуги.

7

анон

преди 8 години

ЕДИНСТВЕНИТЕ РОБИ В БЪЛГАРИЯ СА КОМУНИСТИТЕ, РУСОСИФИЛИСТИЦИТЕ И АТАКИСТИТЕ !!! МОЖЕ СПОКОЙНО ДА ДИШАТЕ ПРЕДАТЕЛИ И *** !!! ВИЕ СТЕ ИСТИНСКИ РУСКИ РОБИ !!!!!