39

Анонимен

преди 8 години

Че то така ще стане никой от нас не се съмнявал още при вчерашните новини, или греша.

38

Веси

преди 8 години

Местан пак започна с неговите избори,като не е Кунева друг щее имаме хора да оглавят това министерство,хем не е в ДПС ,хем си подволява да коментира,вплочем ДПС много рехаво са се представили като подкрепа а пък Местан изобщо не ни интересува какво ще каже.От интригант ръзум не ща.

37

66

преди 8 години

Значи съвсем намясто ще изберат Кунева с копитцата с дяволското число 66.

36

факт

преди 8 години

Програмата за образованието е написана преди 3г. от ГЕРБ от бившата зам.-министърка на образованието и сегашна шефка на образователната комисия Милена Дамянова и всичко в образованието се случва заради нея с ясната цел разбиване на РБ и го постгат

35

1

преди 8 години

Игри! Тия дето уж са "против", като не гласуват, значи са "за"! За какво бяха милион приказки?

34

Ужас!

преди 8 години

Румънския главен прокурор днес си е подал оставката заради ескорт от полицейски коли въпреки ,че ЕК го хвали в доклада.....тука самолети хвърчат,хеликоптери,Ек ни казва ,че сме най-големите бандити в Европа и вместо да направят реформа в Съда те ни хвърлят пепел в очите като махнаха министъра на......образованието!!!!! WTF !!!!!! Толкова ли сме прости ,че ги търпим?

33

Вик

преди 8 години

Каракачано-о-о-о- ов, Вайййй - вой-о-о-о-д-о-оо-о, Къде-е-е-е си-и-и-и-и-и-и-и?

32

22

преди 8 години

заличаването на нацията продължава в пълна сила ! По-силни и по-нагли са от всякога, а ние сме по-захлупени, по-заблудени, по-предали се от всякога ...чао България !

31

Гнус ме е!

преди 8 години

Това, което ми е непоносимо да чета и слушам, са аритметиките за избора на една компрометирана персона каквато е Кунева за министър на общонароден национален институт, което е образованието.Тези непоносими, цинични, нечистоплътни аритметики само показват как стремежът към "усвояване" на власт, а властта означава усвояване на пари е единсвената цел и осъзната мисия на българските политици и прислужващатите им медии.Хей, политици и журналисти. Знайте, гнус ме е от вашата аритметика на усвояване

30

ддф

преди 8 години

оффф че тъпо, трябва да ходят на работа за някъв си *** вот ...

29

гербер

преди 8 години

И да не я искате- тя ще е. Реформите ще се проведат, колкото и да не ви се иска. След като сме първо съседи, второ съюзници на Турция, то не може да се говори че е имало някога турско робство. Да не забравяме и факта, че до 10 години те ще са мнозинство.

28

Д. Димитров

преди 8 години

До Кога - във фейсбук!

27

срам сте

преди 8 години

Боко Тикво ще си отидеш от такива министри.Каково разбира тая ,че я назначаваш .Кога беше в образованието .Клатеше Барозо и сега ще дава акъл на учителите .

26

Анонимен

преди 8 години

Пръмова ще ви управи .Сега ще видите що е това образование .Още по прости ще излизат децата на България.

25

Яна

преди 8 години

Откога думата "малоумнци" стана нецензурна и ми я изтрихте от коментара?Откога назоваването на истинската същност стана нецензурна?.......Ако отново я изтриете, ще напиша така - управници без ум и разсъдък.ограничени *** и бездарници....Трийте сега да видим колко е прегоряла и вашата съвест, админи....

24

Д. Димитров

преди 8 години

Страшна пародия е този парламент......Даже вече не са ми смешни... тъжно ми е като гледам какво става.Госпожа Кунева-Пръмова, мисис Йес сър... ако имаше топки, щях да напиша, че от запада много здраво са я хванали за топките и тя прави всичко което и заповядат.... ама тя като няма топки, не зная за какво я държат и с какво. Госпожата е нищо повече от кариеристка, слагачка и национален предател... за нея хората са нищо, важни са личните и цели или по скоро целите на господарите и! ДО КОГА?

23

Яна

преди 8 години

Как не се вслушаха веднъж в желанието на народа - 90 % ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НЕ Я ИСКАТ!ЗАЩО ТРЯБВА ПАК ДА СЕ СЪБИРАМЕ И ПУБЛИЧНО ДА ИЗРАЗЯВАМЕ НЕДОВОЛСТВОТО СИ!ЗАЩО СА ТОЛКОВА *** ТИЯ В ПАРЛАМЕНТА И НЕ РАЗБЕРАТ, ЧЕ ИЗЛЕЗЕМ ЛИ СРЕЩУ КУНЕВА, ЩЕ РИТНЕМ И ПРАВИТЕЛСТВОТО!!!

22

kolio99

преди 8 години

До Ха хаверно си е ха-ха, кое общество викаш.....

21

akut

преди 8 години

парламентарни селски номера с които една партия се излага

20

НОРМАЛЕН ЧОВЕК

преди 8 години

Видно е,че образованието не е важно за депутатите,щом само 131 са се регистрирали и с 66 ще стигнат Кунето да бъде избрана.Парламентът е висша проява на българския манталитет-да се сговорим,а ония пак ще гласуват за нас.Да сте чули да се приеме закон,който да е в полза на гражданите,да са се справили с картелите.Но виж,да приемат,че ще правим нови лични карти,за да се нагушат герберите-всички са за.Надали има друга д-ва в ЕС,която да си сменя толкова често личните карти.Загубен Парламент!