139

Анонимен

преди 8 години

Турция нали сме се надупили към тях.*** на Бг сътвориха и това спряха двата мига.

138

Анонимен

преди 8 години

Проф. Тодор Тагарев е обикновен агент на чужди служби . Изпълни блестящо задачата си за унищожаване бълбгарската авиация - от 320 модерни бойни самолети при мрачния камунизъм/га нямаше кьораф банана по сергиите/ до 0 такива при светлото и незабравимо демокрадично модерно мислещо общество, бъкано с ценности като куче с бълхи.

137

Ганчо

преди 8 години

Ще ни пази Икар. Той ни е надеждата.

136

Ел

преди 8 години

Какво има за пазене?И от кого ще ни пази!Просто харчене на пари!

135

Анонимен

преди 8 години

ами то и в момента НАТО пази не само нас а и целия алианс всичко друго е хибридна подривна рубладжийска война

134

Анонимен

преди 8 години

Как се казва водещата ?Не съм виждал такава пичка от много време.

133

Леле

преди 8 години

"Никой не може да си мисли, че може да преминава, когато пожелае през нашето небе", подчерта проф. Тагарев." - смешни приказки - като няма с какво да се пазим всеки ще минава когато си пожелае. Приказки от детската градина

132

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 159С какви пари бе, шпи.нгьо? "Почешеш ли се ей тъй на веднъжки, пари да падат, наместо въшки!". Eдин JAS-39 Gripen струва $48 млн. Казва се Грипен, а не Грифин.

131

Анонимен

преди 8 години

До 168. Айде намали малко канарчетата.

130

Анонимен

преди 8 години

Трябва ли пък да са американски, или руски. Само да им пълним гушите на гадините за старите им кошници. Защо не Грипен, или Юрофайтър?! Дори и малко по-скъпи, поне парите остават в Европа, а и ремонтите и подръжката сигурно ще са на далавера.

129

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 128А какво е това М-21 и М-29? Някаква твоя номенклатура? Ако имаш предвид МиГ-21, то той се появи през виетнамската война и разпердушини F-4 Phantom - гордостта на USAF. МОСАД успя да подкупи един египетски пилот и да се сдобие със самолета-чудо. А МиГ-29 по всички ТТД е по-добър от ъпгрейдвания F-16. Доведен е до МиГ-35, от който западните специалисти се нас.ирад. С нови двигатели с всеракурсна тяга, АФАР и нова електроника и кокпит. Това няма отношение към нашата авиация, уви!

128

Анонимен

преди 8 години

До ShoppЖо-опин! Дали знаеш онази притча за художника и обущаря. "Обущарю, само до обувките!". на теб не ти отива да обсъждаш този въпрос, върни се на тема ***. Там си спец!

127

До Анонимен 141

преди 8 години

А ти , GLупако, не рипай като ощипана госпоица! Прочети б а в н о: "Съотношението на загубите е 6(9):О в п о л з а на F-16 (и F-15) при условията на голямо числено превъзходство на натовците + AWAKS.". Хайде прочети го още веднаж, още по-бавно! Очевидно си с увредена менталност, но с повишена нервна реактивност. Вземи мерки! Медицината напредна! В показаното съотношение 6 е цифрата, която признават сърбите. Във всички учебни боеве (американците са купили 12 бр. от Молдова) МиГ печелят над F-16.

126

бай Ставри

преди 8 години

Ще ни пазят самолети на НАТО! Разбирай на Турция! Въпросът е от кого ще ни пазят? Ще ни пазят от Русия! Те това е държавата България. Държава на абсурдите и безвремието. По тая логика паметника на Шипка и Плевенската панорама трябва да бъдат незабавно разрушени. Това е логиката на нищожеството наречено държавен глава!

125

До 159

преди 8 години

Грифините са много добри самолети, като за цената си!!! Най-хубавото е че шведите са склонни да се пазарат и за създаване на сервизен завод за ремонтирането им, което е доста добре за отварянето или осигуряването на работа за хората.

124

Анонимен

преди 8 години

Ако ще купуваме Грифините на шведите не са никак лоши.

123

Допълнение към 157

преди 8 години

Липсата на дългосрочни планове , водят до това. Отбраната, енергетиката, образование и здравоопазване са очевиден пример как ние решаваме проблемите ден за ден. Това разбира се ни излиза скъпо, но важното е че сме закърпили знаейки, че отново проблема ще изникне след 1-2 години. Жалко е да гледаш, как с лека ръка дадохме 4млрд-а за КТБ, а нямаме 500млн за нови самолети, нов реактор на АЕЦ-а или нова болница.

122

Джон

преди 8 години

Единствения начин да се спаси тази държава от загиване е като умре тази форма на държава и се смени с друга. Демокрацията която чрез нейния мир ни разрушава и убива, трябва да умре за да дойдат на нейно място диктаторски националистически режими както навремето в Германия и Италия. Те навремето са дошли защото европейските народи са били поставени в положението в което е сега България и са предложили изход.

121

жор

преди 8 години

така ли направиха старите нови комунистически уруспии

120

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

Пука ми за България...ха,ха,хаааааааааааа....ВАЖНОТО Е , АЗ И СЕМЕЙСТВОТО МИ ДА СМЕ ДОБРЕ....!Сменям си всичко ....вяра ,пари , партия, ЕТНОС .....ВСИЧКООООООООООО....ХА,ХА,ХААААААААААНЕМА ПРОБЛЕМИ!!!!!!