171

Анонимен

преди 8 години

Хубав бренд, госпожо Кунева! Като момиче с прасковите на Валентин Серов.

170

Георги

преди 8 години

До 196 Имала желание викаш... Абе те всички имат желание. Да крадат де. Ама да ме прощаваш за възможностите . Тя стаж ли има в образованието или е учила нещо по темата? Що не я гледаш в господари на ефира , па после да обясняваш за възможности и компромиси.

169

Нектар

преди 8 години

Да кукне дано!п.с. мисля, че имам правописна грешка.

168

ля ля

преди 8 години

край няма вашето безочие!

167

Анонимен

преди 8 години

Ne razbiram kakvo tolkova nedovolstvaha ot Tanev. Redno e istorici da reshavat za dumite, ne magazinerki i stroiteli. To biva prostotii, ama...

166

Кунева

преди 8 години

е м-р, за да дообърка образованието. Реформите в образованието означават борбата да се води еднакво силно с/у двете империи. Заклеймяваме Осм-та, за да угодим на Р-та . К. не е достатъчно еродирана, не познава в дълбочина бълг. история, знае руския прочит на историята ни. Без изучаване на истинската история на Б-я няма реформа в образован. Има словобръщолевене, което ББ ще отчете като успех. 1000 % че К. ще осуети изучаването на истинската ни история = на нов срив в образованието!

165

Ala_Bala

преди 8 години

Дошло е време да се назначи отнякъде генерал-губернатор. От където и да е, все ще е по-добре от Бойко и неговото правителство. Абе, толкова народ измря от разни болести.Тези нищо не ги хваща!

164

Dr Vrabchev

преди 8 години

Chestito na Belcho i na Sivushka!:-):-):-):-)

163

Майко мила

преди 8 години

Ех, туй комунистът е проклета прокога! Никакво отърване няма от него. Кожата си я мени, понякога неколкократно в един и същ сезон, минава между капките и все се докопва до властта, нищо че дори за продавач на колхоза не става... Да пада това смешно правителство и тези бутафорни СДС-та /с Лукарски начело/ и ДГБ-та /с Пръмова и Велчев/ да си отиват там, от където изникнаха - политическото бунище...

162

Анонимен

преди 8 години

Боят настава тупкат сърца ни...

161

Загрижен

преди 8 години

Господ да е на помощ на българския народ. С тази *** ще си остане още дълго време ***...

160

КОЛЧО

преди 8 години

БЕЗУМЦИ, БЪЛГАРИЯ НЕ Е ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН ПОЛИГОН!

159

Край

преди 8 години

до Пепи. Органически презирам Кунава обаче още повече мразя да се нарича България "скапана държава". Като си се махнал Пепи а ако обичаш да не обиждаш моята Родина. Измитай сеПепи и повече да не сме те видяли тук. Желаем ти щастие.

158

Пепи

преди 8 години

Тази пък аман от нея- къде ли не я слагаха ....оффффф ужас , добре се махнах от тая скапана корумпирана държава .....

157

Бобсън

преди 8 години

Кунева министър на образованието??? Леле майко... това вече е прекалено, всичко в БГ е изгубено

156

непросветения

преди 8 години

Българи,не оставяйте децата ни да оглупеят.500 год. владичество,още 500год ли ще търпим Бойково и Миково владичество.

155

непросветения

преди 8 години

,,Пази боже,сляпо да прогледа.""Боже пази България."

154

diavolcheto

преди 8 години

И това ли ще проспите,българи?Българските учители, родители, умни човеци и родолюбци, вдигайте се и не допускайте поредната гавра с Вас и децата на България!Миглена Кунева министър на...И Господ няма да помогне, ако сами не го направим!

153

vivian

преди 8 години

Не, отказвам да повярвам, че тази жена ще бъде министър на образованието!!!!!!Г-жа Кунева е национален предател от първа степен, как е възможно да ръководи едно от най-ценните неща - образованието? Ужас.........Очакват ни нови свежи експерименти с неочакван край в образователната система.

152

Край

преди 8 години

Кунева - експерт. По какво бе хора. Тя е юрист който не е влизал в съд. Тази жена не е родила нищо полезно за България и даже за никого при вече над 15 г. пребиваване във властта. Кунева е жалък безсмислен човек говорещ с клишета "Европейски ценности" "дневен ред на обществото" "разписано в закон" " притежава експертиза" и пр. високопарни помпозни изразчета прикриващи пълно отсъствие на смисъл.