37

Анонимен

преди 8 години

Едно кило домати в русия е 18$ А лимоните са по 25, защо нито една българска медия не си прави труда да направи това проучванеБГ журналистите са прекалено заети с руската пропаганда.

36

някой

преди 8 години

До: номер 43 (Минчо)И какво му е на турския народ? Всъщност, какво лошо има във всеки народ?И руския народ както и турския народ са добри хора, лоши са само тия които управляват държавите им.А иначе за другото съм съгласен - всеки език е от полза. Само че напоследък руският не върши голяма работа.

35

Балкантурист

преди 8 години

За хората заети в сферата на туризма руският е в огромна полза, с познанията си по руски език успях да постигна много в професията си! За съжаление много от младите заети в бранша не говорят руски и това се отразява на нивото на обслужване!

34

Анонимен

преди 8 години

Днес видях издаден първия том от най-великия китайски роман- "Речни заливи" в превод от руски език.Държал съм отделни изпити по руски за нива, В1 и 2 и С 1 и 2 и знам,че руския се цени много в Западна Европа. Да не говорим за руския интернет и тяхната търсачка yandex.ru, която определено е по-добра от Гугъла при търсене на кирилица и за разлика от него не вади на първо място американски материали и не крие тези от другите страни.

33

Минчо

преди 8 години

Според мен всеки чужд език е полезен, независимо какъв е! Аз бих научил дори турски ако имам възможност въпреки, че не тая топли чувства към тоя народ!

32

Анонимен

преди 8 години

Vsqkakvi yeroglifi mojete da uchite ,no turchetata da ne si poiskat da uchat turski ,tuka bilo bg

31

дядо Вазов

преди 8 години

Има 5-6 задължитилни фрази на руски,които всяко българско дете трябва да знае ,за да може да сиктирдоса всеки русняк припарил в родината ни!

30

Омир

преди 8 години

До Power 37особено ако си гей или лизбийка...

29

до 31 П.Петров

преди 8 години

Китайският език не е труден за научаване но за писане на човек му трябват около 5, ,6 години. Това ми го казаха китайци които живеят в Германия.

28

Power

преди 8 години

Учете английски език и няма да съжалявате!!С руския не си губете времето.

27

ККК

преди 8 години

90те беше още така, учехме на сила гадния руки език, ама нямаше учители по друго :(:(хубавото е че времената се променят и вече никой не иска да учи този примитивен език и вече нямаме нищо общо с този примитивен народ !!!България мрази русия

26

до 30

преди 8 години

Много грешна представа имате. Само с един еик не става , особено пък английски. Само с английски език в Германия шансът да ви вземат на работя е почти нулев . Така, че е най добре когато човек се ориентира към дадена държава да научи езикът и.

25

Анонимен

преди 8 години

Понастоящем близо 300 милиона китайци изучават английски език. В страната има над 50,000 институции за обучение по английски език. Пазарът заема голям дял в икономическата верига на образователния сектор.

24

Анонимен

преди 8 години

До АнонименПоправка -500 000 000 китайци за 10 години.

23

Анонимен

преди 8 години

Последните 20 години над 500 000 китайци са учили английски. Изучаването на английски език сред офисните служители също се радва на огромен интерес. Проучване сред 50 фирми в Пекин показва, че заплатата на хора, говорещи английски език за същия пост в същия отрасъл, е с 20% или 40% повече от на тези, които не говорят.

22

П.Петров

преди 8 години

Ползвам постоянно английски, руски и малко немски. Не съжалявам ни най-малко, че съм учил руски в училище. Ако бях по-млад бих се хванал да уча и китайски(пробвах, ама вече не ми влиза в главата)

21

Анонимен

преди 8 години

Английският е задължителен. Какво образование ще получи днес един млад човек, ако не знае английски? Руският - само, ако професията го налага.

20

he he

преди 8 години

най добре е въобще децата ни да не учат западни езици ...така дано останат в страната си !всеки 17 годишен мечтата му е да запраши за чужбина ...затова и учи абило английски било немски !

19

Анонимен

преди 8 години

da se govori Chujd esik e bogatstvo nezavisimo kakyv e toi.

18

Анонимен

преди 8 години

До до 22Американците и руснаците почти незнаят чужди езици и не им пука.