10

Анонимен

преди 8 години

като малък си бях изграл с едно шишенце с розово масло на баща ми, ей, цял месец после не мога да се отмириша, егати химията

9

Ганьо Далаверата

преди 8 години

Имахте една българска роза и нея Е..бахте мамата!Пак се движите по глуха линия.С това темпо сами ще се прецакате.

8

светнат

преди 8 години

Гласувайте за Протекторат на ЕС - единствения шанс нещо да се оправи в "***". В противен случай политическите паразите ще затрият държавицата ни.

7

Анонимен

преди 8 години

Ако българската "роза" остане в историята, тогава ще бъде по-добре да се заличим като нация.

6

Анонимен

преди 8 години

Изсмях ти се, другарю платформист. Стана ясно колко си умен.

5

Анонимен

преди 8 години

Как няма да е химия като всичко се прави в братски Китай!

4

Анонимен

преди 8 години

Tова е тенднцията в целия свят. Да няма нищо качествено и само определени хора и компании, които си плащат където трябва да са "най-лицензирани". Това е основата на глобализма - големи компании да унищожават всичко около тях и да трупат пари на гърба на работещите. Вече всичко е унищожено. Обясниха ни как киселото мляко в стъклени буркани е много некачествено и го замениха с гелни продукти, които нямат нищо свястно в тях. Същото е и със зеленчуците и с много други неща.

3

До 2

преди 8 години

Ти като един дядо веднъж се жалваше почити със сълзи на очите как Бойко само грабел как нищо не правил как обричал България на гибел ....и накрая като го питах за кого ще гласува в крайна сметка и той каза "Ами за Герб , то няма за кой друг"

2

Анонимен

преди 8 години

До ххlКажи за кой да гласуваме като си толкова умен. За да ти се изсмея, не за друго.

1

ХХХ

преди 8 години

Малко по малко всичко ще затрият ! Не разбирам защо се гласува за хора които затриват България ! Нямам си на идея защо е изпростял толкоз тоз народ !