183

матросчо

преди 8 години

Няма значение дали е г-жа Бокова, НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО или Г. Димитров - това са първо българи. А Н А Д Ъ М О аркадаш, пий си кафието и не обсъждай българите.

182

Анонимен

преди 8 години

Госпожо Бокова!Четем,че сте интелигентна жена,а доказвате,че сте разглезена п.икла!Проблемът ви е,че рода ви се "пообърка" и покрай кликата Кобурготски -Гешев-Т.Живков се превърнахте от "честни Комунисти" в " ЕвроКомунисти"- т.е.в "престъпници-САМУНисти"! "САМУН -хляб- a loaf of bread"... На руски-"Нахлебници"!А хлябът е това,което вече над 80% от човечеството- и в БГ- все по-трудно може да си го осигури заради такива като вас- международно организираните предатели и престъпници във властта

181

Анонимен

преди 8 години

До матросчоКомунистите нямат религия, Вярващите хора не избиват духовници и не събарят църкви!!!Това го правят само комунистите, те не са православни, още по-малко вярващи!!!!

180

матросчо

преди 8 години

До АнонименОбиждаш президента, премиера и председателя на републиката, това е срамно - ето за това ви наричам туркофили.

179

матросчо

преди 8 години

До АнонименАз съм на моя православна земя, твоето място е по на юг, там при Ердоган.

178

Анонимен

преди 8 години

Комунистите винаги са били терористи!!!Те винаги са избивали елеита от народа си офицери, учени, индустриалци и са разграбвали създаденото от убитите от тях!!!Такива са и Бокови и Живкови, а и т.н.Сега един непрокопсаник тук ми пише за народен съд!!!На вас мъчители на българския народ едно ще ви кажа "Бог да ви съди!!!".Вие дори не сте достойни за презрение!!!!Вие не съществувате за мен!!!България над всичко!!!Комунистите в *** Мамашистан!!!

177

матросчо

преди 8 години

Правете каквото искате, сейте омраза, тя и за вас ще дойде, гнус ме е от вас туркофили, чудя се защо македонците ни казва "татари" и не желаят да се върнат в Родината си - сега вече ми е ясно - нали вашите бащи ги изпратиха в пещите на Освиенцим.

176

Анонимен

преди 8 години

Ще спрем ако си вземеш смръдливия червен заддник и се изметеш от България и Америка заедно с децата си и марш в москва *** в партията на путин

175

матросчо

преди 8 години

Защо някои американец не възстана срещу настоящия Ки МУН на ООН, нали баща му е убивал американци по японските острови и то бая човеци - защото са нови хора и защото не гради кариерата си на гърба на собствения си народ, сеейки омраза - пак ли искате ЗЗД то, пак ли кръвта на народа си искате или да ви плащат за главата на .........на Бокова отново 50 000лв - до кога.

174

матросчо

преди 8 години

Като ви чета, разбирам защо са ви трепали, жалко, че са съжалили вас, трепнала им е ръката, а не като някои от родата на Й....в, избил ястребинчетата без да му мигне окото, че избива деца, или пък кървавото хоро с набучени глави на истински българи , а не предатели.

173

Анонимен

преди 8 години

СРАМ ЗА НАС И ЗА БЪЛГАРИЯ

172

Анонимен

преди 8 години

До balgarkaИма два апартамента за милиони платени в кеш бе, при 100 хиляди годишна заплата в Ню Йорк поинтересувайте се малко за този червен крадец от женски пол,.а апартаментите и са в центъра на Ню Йорк не в горно нанадолнище

171

матросчо

преди 8 години

Аз пък, бих подкрепил всеки българин в чужбина щом като пледира за такъв, а вие туркофили сте ясни, за вас българи са само ***, за това леете сълзи за време оно.

170

Анонимен

преди 8 години

О неразумни юрудей защо се срамиш да се наречеш българин ?Пита поетаАми заради такива комунистически юрудий като тази с баща и комунистически убиец Отговори народа

169

матросчо

преди 8 години

Като не ви харесва социализъмЪТ, НАПУСНЕТЕ БЕЗПЛАТНИТЕ АПАРТАМЕНТИ, хвърлете безплатната диплома за образУвание, разрушете новата си вила, съборете новата си къща на село и ОТИДЕТЕ ДА ЖИВЕЕТЕ В СТАРАТА НЕСОЦИАЛИСТИЧЕСКА КОЛИВА, айде у лево - немате место о градо, тук живее само буржоазията и вие сте *** селяни.

168

Анонимен

преди 8 години

рускaтa стaвленицa иринa боковa зaслужaвa не Оон a дрънголник до крaя нa дните и!

167

Анонимен

преди 8 години

Ako Bokova ima problem i ne ia izberat to problema shte doide ot Bulgaria - prochuti sme sas zavist i zloba.

166

Гордост-предразсъдък

преди 8 години

Освен това че не избяга в Канада през 1944 година-около 5-6 септември стария лъв си живееше в центъра на София и принципно не се криеше от никой бре!Единствено не стъпваше във Враца и околностите за да не го познае некой червен *** бре!Чак през август 1990 година по време на палежа на Партийния дом отиде във врачанското село(заедно с двама негови авери и с един москвич)и намери във селската кръчма един комунист,дето го е издирвал яко бре!Преби го и оня пукна от инсулт след два дена бре!!!

165

balgarka

преди 8 години

sled kato e takava balgarka zashto decata I sa uchili I izrastnali s balgarski pari v usa???? omrazna mi ot takiva anti balgari da ni opravqt samo!!!!!! golqmo stado ovce sme znachi

164

обективен

преди 8 години

Бокови са срам за България! Сега ще изконсумират цялата си комунистическа вина с всички мезета, които народът им поднесе в интернет пространството. Надявам се това да се прочете и от администрацията на ООН.