203

агонома

преди 8 години

той и народът каза на теб и на крадливия ти род спрете ама се правите че не чувате

202

Анонимен

преди 8 години

Е добре хора, БКП и ООН ли да управлява?България не им ли стига на червените велможи?Помнете ми думата,че с тая кандидатура ще станем за срам на света.По добре да предложим Стоичков отколкото Бокова.Сега излезли наши студенти от Оксфорд с идеята да подкрепим Бокова-да,ама не!Знаем ние обикновените българи на кого децата учат там-на големите комунисти!По рано учеха в Москва,сега в Оксфорд и Кембридж.

201

Анонимен

преди 8 години

Добре че са били комунистите да ни отърват от тия изверги фашистите и тяхните лакей ,цяла европа се е очиствала с години от тази фащистка напаст.

200

Анонимен

преди 8 години

Като чета мненията и се убеждавам че народният съд е бил напълно заслужен даже са малко тези 30 000 престъпници убиици и помагачи на фашистката диктатура които са осъдени на разтрел.1

199

Анонимен

преди 8 години

За 25 години демокрация е факт че населението от 8,5 милиона българи със състав над 85 % българи се стопи на 7 млн българи със състав от около 69%.Така че да вземем да спрем с глупостите по комунизъма и да си гледаме положението как да се оправи.Факт е че все още се използва неговата инфраструктура и все още се продават неговите огромни заводи- не виждали ремонти и поддръжка от 89 насам.

198

Дедо Боби

преди 8 години

До КккДа уточним понятията1.Комунистът НЯМА:- КОЗИНА /защото я е обръснал за икономия/- НРАВ / защото не е грамотен, за да знае това понятие/- РОДИНА /никога не го е интересувала/- ЖАЖДА ЗА ВЛАСТ / той и сега си я има/2.Комунистът има: - по практичните имат и пари

197

Анонимен

преди 8 години

A az iskam da pobedi, dori da e varshila prestaplenia. Ne sam zavistliva, zatova gospod mi pomaga.

196

Анонимен

преди 8 години

и двете са откровенни кариеристки,ламтащи за постове и пари!искала да е близо до деца и внуци.ами то и мн.други българи искат това,ама ги виждат и чуват обикновено по Скайпа.на живо един път в годината!тази г-жа другарка ми падна тотално в очите,когато ведно интервю с плам взе да обяснява как освен за присъединяването ни към ес,лобирала активно и за нато.фурнаджийски лопати-това са те.

195

Анонимен

преди 8 години

Дъртата комунистическа скумрия няма капка срам типично за всички комунисти! Толкова са алчни за власт и постове, че направо са трагични! Натрупа милиони на сегашната си работа, ама иска още! А защо децата й не са в Москва, ама всички комунисти са такива лицемери, уж мразеха капитализма и вкарваха в Белене само ако кажвш една добра дума за Запада, да не говорим че убиваха тези, които минаваха границата за да избягат на Запад, а после станаха амвриканци

194

565

преди 8 години

и от двете ми се п о в д и г а

193

Анонимен

преди 8 години

Срещу комунсисти никога няма да спираме, ако спрем ще ни превземете бе ***, ще ни пиете кръвчицата докато умреме това е типично за *** и основно причина за разпадането на ссср и варшавския договор

192

граничар

преди 8 години

Бокова стига мисли за България на времето се налапахте защо богатството ти не е при нас а е вСАЩ искаш даси близо до тях върви какво чакаш ние оставаме за да има държава наречена България такива *** не ни трябват както виждате утре сигурно ще пишем история че сме били в съжителство и с янки не те ли е срам не това чувство го нямате

191

Дедо Боби

преди 8 години

До КккНе си прав.1.Комунистът НЯМА:козина /за икономия/нрав /не знае за какво става дума/родина / само една - СССР/доктрина - той е "образован" и не знае значението на тази дума2.ИМА :жажда за власт /но не знае как да бъде полезен на народа си/е ...някои имат и пари ,като тази кандидатка за секретар на ООН

190

матросчо

преди 8 години

С мръсотията ме накарахте да припомням неща и в този ден, на който трябва да преклоним глава пред загиналите българи, няма значение какви са били, българи са - ВЕЧНА ИМ ПАМЕТ.

189

зрител

преди 8 години

в интервюто, тази сутрин Бокова каза , че има още 2 години мандат! Издигането на друг наш кандидат освен нея е - неизбираем! Никога не може да има 2 лица от Бг на най високите постове в ООН !

188

матросчо

преди 8 години

Ето, сега сте на власт от 26 години, е, какво направихте с България, боклуджийска кофа, то, с омраза само това се гради.Ще си намерите майстора, те, ДАИШ, требе некъде да отидат, при вас ще дойдат, защото сте против Русия като тях. И тогава ще викнете пак нас, простите комунисти да ви омиваме очите, както 35 000 те българи , загинали на фронта във ВСВ.

187

Анонимен

преди 8 години

Като плюете комунистите, защо не плюете по Борисов, Плевнелиев, Цачева или Кристалина? Те не са били членове на тази партия ли?

186

матросчо

преди 8 години

Защо не обиждате франките , по чието настояване Нюрберг е задействан и при сателитите на Германия, само за една седмица в Париж са осъдени и избити 15 000 помагачи на фашистите, да не говоря за Италия и въпреки всичко вашите "омразни" комунисти соасяват 1927 осъдени на смърт от Народния съд - кажете истината на хората, а не лъжете като долни ***.

185

anonimen

преди 8 години

Bokova ne vi haresva ,a Kristalinka s kakvo e po-dobra ?

184

Емил Николаев

преди 8 години

Едно време когато като ученичка пресичаше Владайската градинка,не протестираше....А сега когато се касае за 98.000? год.заплата плюс м/у 30 и 50.000? хонорари плюс 306? дневни джоб пари се бори със зъби и нокти за (България)