7

Анонимен

преди 8 години

Някой набързо да ми преведе на български, какво трябва да се разбира под "плеймейтка"? Нещо като елитна компаньонка с кетап, лицензирана? Изпитват ли ги като древните хетери да са в състояние да обслужат трима мъже наведнъж?

6

Анонимен

преди 8 години

Като видя подобна кифла, се сещам за един виц. Лъвът: красивите крачка напред, умните крачка назад. Жабата: аз да се разчекна ли сега?

5

готова е

преди 8 години

Това ,че е плоска и то не само в бюста се вижда от доста далече ,но пък е достатъчно условие за министерски пост при Винету.

4

Анонимен

преди 8 години

Тези плеймейтки дори и да са физически красиви, някак не предизвикават в мен положителни емоции, още по-малко уважение. Някак красотата им, ако изобщо я има, е помпозна, кичозна, изкуствена, безлична и няма излъчване. По-скоро предизвиква в мен смях , възмущение и итвращение, отколкото умиление, респект, наслада или каквото и да е позитивно усещане.

3

Discovery

преди 8 години

Имаше 1-2 момичета дето наистина си бяха хубави и заслужаваха повече от тая да спечелят. Не че много ме вълнува, но все пак, като пуснат статия за новата плеймейт ги разглеждам коя каква е и що е и тази Кучкова миналогодишната мисля, че беше, който каквото ще да ми говори си е красавица... От тея кифленските красавици, но пак красавица. Тая дет сега я избраха, на нищо не ми мяза....

2

Анонимен

преди 8 години

Тази сега се води хубава, така ли?

1

Наблюдател

преди 8 години

Още е гладна и плоска, защото сега навлиза в света на богатите застаряващи чичковци.Тепърва ще расте на бюст и банкови сметки.