5

Анонимен

преди 8 години

Ура, чувствам се толкова прогресивно-толерантен, толкова морално извисен над останалите. Не мога да спра да се тупам по рамото цял ден.

4

tihomir

преди 8 години

abe kritici ebani.tezi aktiori davat milioni za blagotvoritel ni celi, rak, pomagat na domove za deca i t.n a vie samo kritikyvate .naprave te i vie neshto. ako ne si napraite po-edna chekiq

3

Херман Гьоринг

преди 8 години

Много се чудя докога ще продължава това либерално безумие, брутално налагано от евреите след Втората Световна? Бялата раса- безусловен лидер и локомотив на развитието на човешката цивилизация, бива брутално тъпкана и дискриминирана за сметка на всевъзможни тъмнокожи ***, които нищо не могат (а и не искат) да дадат на цивилизацията, освен още себеподобни гладни и безполезни чавета. Това тука е поредния случай на дискриминация - наградили някакви ***, само защото са черни. Аман вече!

2

Анонимен

преди 8 години

Ами честито на наградените. Надявам се обаче, че все пак, вътрешно ще осъзнават, че не са получили приза заради уменията си, а само заради цвета на кожата. Нещо като принципа, "на болни деца нищо не се отказва".

1

Анонимен

преди 8 години

Защо са ги отличили-защото са добри или защото са тъмнокожи.