13

Анонимен

преди 8 години

"бунтовнически сирийски град"Искате да кажете драги ми журналисти, че жителите му предпочитат да умрат от глад но да не сложат оръжие и се предадат на "проправителствените сили" , да не напуснат и без друго разрушените си домове и да станат бежанци (истински, а не от онези)? Ами извинете, ама не мога да ги мисля, защото очевидно добре си съжителстват с ислямистите, същите, виновни за разрушените им домове. Ето това е пример за "съжителство"-то на Танев - нищо общо с бълг. бунтовнически градове

12

Анонимен

преди 8 години

За България защо никой не прави такава статистика. Тук също има много хора които умират от глад. Възрастните хора с 200 лв. пенсия едва ли преяждат, както и заплата от 400 лв. Къде другаде в Европейския съюз има хора които да живеят с такива пари. Тук има геноцид спрямо българите.

11

Анонимен

преди 8 години

След няколко бомби и десетина утрепани доктора, "Лекари без граници" започнаха да дават "правилни" изявления...

10

Анонимен

преди 8 години

Сирия беше една процъфтяваща държава. Да ама решиха че и трябва демокрация. Както на Ирак както и на Либия. Може да лъжат само тези които не са били там за диктаторите които са ги управлявали. Това с бежанците е информационна манипулация. Целенасочено бежанците се свързват само със Сирия. Върви някаква операция за затриване на Европа.

9

Анонимен

преди 8 години

Дано Господ да осакати до 9 коляно страните и хората който са виновни за свалянето на законото правителство.можеха да изчакат новите избори и да си дадът гласа за който им е кеф

8

Анонимен

преди 8 години

Dano gospod direktno da OSAKATI kasapite PUTIN I ASAD

7

Су 34

преди 8 години

Когато терористите в Мадая спрат да прибират помощите за себе си и да се тъпчат до припадък ще има храна и за останалите. Впрочем, това мирно население хич не помисли за последствията през 2013 г. и активно подкрепяше Захран Алуш и останалите ислямисти в града.

6

ко

преди 8 години

Джурналиста, ако не можеш да докажеш цифрите и фактите, не се занимаваи с глупости.

5

Анонимен

преди 8 години

При подобна новина има само един възможен коментар: "Бог да ги прости".Така биха реагирали дедите ни, които май бяха по-добри от нас.Но за съжаление виждам пак типичната българска злоба и елементарност.

4

Жибор

преди 8 години

А на обратната страна на Галактичния път избухнала Свръхнова изби 40 милиарда души население: на кого да берем гайлето по-напред??

3

Извинете

преди 8 години

И как разпознавате терористите от мирните граждани?!? То разлика няма! Всеки мюсюлманин е учен от дете че неверниците трябва да изчезнат! Още малко им остава на някой да си пойграят със човешката съдба!!!!Но в Европа новият Фюрер е роден вече,ще става все по интересно!!!!

2

Анонимен

преди 8 години

Ами руснаците що не ги хранят или те само ги бомбордират

1

ha ha

преди 8 години

Режима както го наричате, не стреля по мирни граждани и не ги оставя да умрат от глад, ама така Ви е наредено да пишете, от онази организация с един член ли доиде тази "стъкмистика".