17

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 11Това, което си написал е само глyпав начин да насъскваш срещу Бойко! Много глyпав и прозрачен!

16

Анонимен

преди 8 години

ГЕНОЦИД!

15

D-r Zax

преди 8 години

1.Не се нарича "кисти на Таров", а Тарлов.Не е вярно че не се лекува в Б-я.Всеки средни кадърен неврохирург може да се справи с епиневрална киста, каквото всъшност представлява състоянието.Друг е проблемът, че за да се стигне до това дередже, някой колега не си е свършил работата.А именно-невролог-искане до РЗОК за МРТ-разрешаване от РЗОК-извършване-консултация от неврохирург и операция.Това е!

14

Цецо

преди 8 години

До Анонимен 5"DARGAVATA NE E DLAGNA DA HARCI PARI ZA SHTIALO I NESHTIALO--HAIDE DE--ZATOVA SME NA TAKOVA DEREDGE--PRASKAT SE PARI NEOSNOVATELNO." - ей, изпий си хапчетата и си лягай!!!

13

Анонимен

преди 8 години

С коментара си 5 потвърди диагнозата на 3.

12

до 13

преди 8 години

Да беше чел закона по-внимателно. Там има цяла една глава за лечение в чужбина и специални разпоредби за случаите, в които дадено лечение или процедура не се извършва на територията на България, както и условията за възстановяване на разходи, свързани с лечение извън страната ни.

11

до 11

преди 8 години

Ти определено си с мозъчна недостатъчност. Явно дори не знаеш как функционира една държава и как функционират здравни каси и застрахователни фондове. Съжелявам, че ще ти го кажа, но ти пожелавам да се разболееш и да се сблъскаш със здравната ни каса. Да видим тогава какво ще кажеш.

10

до 11

преди 8 години

Защо да си продава къщата, след като си е плащала здравните осигуровки на държавата и тези пари са за лечението й, бе? За какво да харчи спестявания, след като е плащала на държавата за здравето си в продължение на години?Ти малoyмeн ли си, че не го разбираш и продължаваш да се пънеш?

9

Анонимен

преди 8 години

AMI PRODAI SI KASHTATA ZA ZDRAVE PARI SEHARCAT,A I KAK TAKA NIAMA SPESTENI PARI--ILI ZIAL GIVOT KAFETA,BAROVE A POSLE BOIKO E VINOVEN,SLED BOIKO SHTE IMA DRUG I ZA ZLE POTGOTVENITE TOI SHTE BADE VINOVEN.

8

Анонимен

преди 8 години

Здравеопазването работи така: Плащаш здравни. Ако се разболееш от нещо дребно, не ти обръщат внимание. Тивкат ти НЯКАКЪВ СИ антибиотик и се надяват да са улучили, че не им се дават пари за биограми. Ако се разболееш от нещо сериозно, НЯМА ЛЕКАРСТВА, но ПЪТЕКИ ВИНАГИ ИМА! Резултатът нулев, молиш се на Господ. Ако имаш рядко заболяване или животозастрасяващо правип кампания за събиране на пари и се надяваш да ги събереш и да отидеш в Германия! А ако си от малцинството, не плащаш и биеш!

7

до 5

преди 8 години

Защо ли? Ами защото си е плащала здравните осигуровки и защото здравните осигуровки (които, пак подчертавам, си е плащала) са за лечение в случай на нужда. Така че държавата в случая няма да плаща за щяло и нещяло и не е неоснователно. Не знам защо се налага да ти обяснявам всичко това, явно не си никак умен, по-лошото е, че няма и да разбереш какво ти обяснявам.Интересно, как щеше да бъде ако ти изпаднеш в такава ситуация.

6

Анонимен

преди 8 години

Моля оня радикален елемент министър Москов да се заеме да провери случая и да каже защо това се е случило.

5

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен DO 3.DARGAVATA NE E DLAGNA DA HARCI PARI ZA SHTIALO I NESHTIALO--HAIDE DE--ZATOVA SME NA TAKOVA DEREDGE--PRASKAT SE PARI NEOSNOVATELNO.

4

до 1

преди 8 години

Не знам защо, но винаги се удивлявам на съществуването на индивиди като теб. В статията ясно пише, че такива операции не се правят в България. Остави това, че не си чел, но защо с такава дива злоба към една болна жена, която е и сама с дете на всичкото отгоре?

3

Анонимен

преди 8 години

ДО 1Прочете ли статията, бе Д Е Б И Л? Ясно пише, че такива операции не се правят в България.

2

Анонимен

преди 8 години

нзок е един тумор който трябва да се изреже

1

Анонимен

преди 8 години

HAIDE,HAIDE VOPERAZIA V KIPAR,A NE MOGE LI V BALGARIA--ILI V TURSKATA CAST NA KIPAR LEKARITE SA PO-DOBRI?VSICKO E DALAVERA.