212

салих

преди 8 години

Тези , дето ще отидат на протести ще вършат мръсната работа на други хора с дебели портфейли.Студено е , колкото и да им платят не си струва.За лекуването на една бронхопневмония са нужни поне 200лв , а може и повече, така че аз няма да отида и никой не може да ме принуди.НЯКОЙ ОРГАНИЗИРАЛ ПРОТЕСТИ .КОЙ Е ТОЗИ , ОТ КОЯ ПАРТИЯ ИЛИ ЧУЖДЯ СТРАНА МУ ПЛАЩАТ?ЗА КАКВО СЕ БОРИ?

211

Анонимен

преди 8 години

БЪЛГАРИЯ Е ПЪРВА В ЕВРОПА ПО КОРУПЦИЯВ БЪЛГАРИЯ ПОРЪЧКОВИТЕ УБИСТВА С ГРАНОТОМЕТИ СА ХИТБЪЛГАРИЯ ОТСТЪПИ ВЪЗДУШНОТО СИ ПРОСТРАНСТВО НА ДЪРЖАВА КОЯТО НЯМА НИЩО ОБЩО С ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ(ТУРЦИЯ) И В ИМЕТО НА ДОБРИТЕ КОМШИЙСКИ НРАВИ Е РЕШИЛА ДА ДАДЕ УБАВА ЯНА НА ТУРСКА ВЯРАСРАМ И ПОЗОР за Тази Горда държава Управлявана от ПРЕДАТЕЛИ

210

Анонимен

преди 8 години

Абе не знам какво е, ама да се маха ! Съксипа и държава и народ !

209

реалист

преди 8 години

Още е рано, но ако я карат така, февруари ще ги изриват отново....

208

Искам Хероин

преди 8 години

като на Мартин

207

гого

преди 8 години

Боко ще го отзоват, не когато иска народа, а когато решат господарите му от САЩ. Нали знаете, че сме под ново робство - американско, така че си налягайте парцалите, излишно е да протестирате...

206

до 265

преди 8 години

Руснаците ли ограбиха България?. Американците били честни хора!. Абе ти на колко си години?. Имаш ли обратни наклонности?. Употребяваш ли наркотици?.

205

Анонимен

преди 8 години

Не искаме закрилата на Пеевски Доган и Цацаров дае Премиерът.Искаме ги в затвора.Те прегазиха и законът и държавата и народа.Те никога няма дасе на ядът на власт и пари.Нарочно дават неограничена власт на Цацаров,зада може дъги пази.Ставай ставай смазана страна от тези ненаситници,на милиони уговорки и власт.От това по лошо неможе да бъде.Народа е гладен и умира от студ.

204

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 265Че какво ще ни вземат руснаците, след като твоите "честни, делови хора" ни взеха всичко?И как пък работиш с целия континент Америка, та казваш "американците". Защото "американци " са всички жители на континента Америка, а ти май имаш предвид жителите на държавата без собствено, име а само с административно определение, която непрекъснато узурпира името на континента и бленува да се казва "Земя"с патологичния си стремеж за световно господство.

203

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 189Всичко може да претърпи и прости българинът. Но не и ПРЕДАВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ НА ТУРЦИЯ. Независимо от личните интереси. Има и други държави, където те могат да се настанят. Глупаво, много глупаво...Неграмотно и просташко. Даваш ли, даваш, Балканджи Йово не се забравя... И нищо против нашите съграждани - българските турци. Те също като нас патят. И ни разбират.

202

Анонимен

преди 8 години

Всъщност някакъв напредък от борбата на това правителство с мафията има,ли? Какво казаха от Еврокомисията.? Или и това някак си ще го оттиграем.

201

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 203А ти считаш, че работиш, като грабиш законно, създаваш закони за (не срещу ) корупцията, "усвояваш" европейски пари чрез мошеническа документация за конкурси и търгове, подвеждаш партньори, назначаваш си родата до десето коляно, мърсуваш с подчинените си, в буквалния смисъл крадеш, подкупваш, искаш си подкупи за себе си... И на всичко отгоре се пишеш "велик". Пухльо престъпен, нагла *** шуробаджанашка партийна.

200

Анонимен

преди 8 години

Американците са честни и делови хора с тях може да се работи. А руснаците искат да ни вземат и последното което ни е останало.

199

ЕВРОГРАЖДАНИН

преди 8 години

АЛО ВСИЧКИ ВЛАСТИ, ХВАЩАЙТЕ СЕ НА РАБОТА, А НЕ НИ ЗАНИМАВАЙТЕ С ГЛУПОСТИ! НАРОДЪТ Е БЕДЕН И ГЛАДЕН И КАТО МУ ПАДНЕ ПЕРДЕТО НЕ СЕ ЗНАЕ КАКВО ЩЕ СТАНЕ! МОЖЕ ДА СЕ ОКАЖЕ , ЧЕ ФАНТАЗИЯТА ВИ Е БЕДНА ДА СИ ГО ПРЕДСТАВИТЕ! БЪЛГАРИТЕ ЖИВЕЯТ ВСЕ ПО-ЛОШО И ПО-БЕДНО И НИКАКВИ ЕВРОТРУБАДУРИ И ПИАРИ НА ВЛАСТТА НИ НЕ МОГАТ ДА ГО ИЗЛЪЖАТ!

198

Анонимен

преди 8 години

Русия се намесвала, но краварите-изобщо не!

197

Анонимен

преди 8 години

Всичко е под контрол, не се заблуждавайте. Никой ,никъде , никога не е печелил срещу Бойко Борисов

196

Анонимен

преди 8 години

БОКО НАСТЪПА МОТИКАТА ,ОПЪЛЧИ СЕ СРЕЩУ ПОЛИЦИЯТА,НАРОДЪТ СИ С ВДИГАНЕТО НА ВИНЕТКИ,ДАНЪЦИ И ДРУГИ А ОТ ВЧЕРА И С НОВИ ПРИЧУДЛИВИ РЕФОРМИ В БИЗНЕСА АМАН МУ Е СИСТЕМАТА

195

Анонимен

преди 8 години

Пак му правят PR на банкянския. То не беше его, то не беше чувство за собствена значимост ... Какъв метеж бълнува? Метеж няма да има. Ще има НИКОЛАЕ ЧАУШЕСКУ!!

194

Анонимен

преди 8 години

VAV POSLEDNITE 25GODINI NA AUTOBAN NESAM SE KACHVAL S MOITA BABA N.A.S.T.R.A.-K.A.R.N.I.V.A.L NO XLEB YAM VSEKI DEN ISKAME RABOTNI MESTA .ANE VREMENNI PROGRAMI ZA ZAETOST -TUKA IMA ,TUKA NEMA

193

Анонимен

преди 8 години

Щом тези продажници и еврЕо-атлантически *** толкова много се страхуват от Русия и Москва,то значи в Русия и Москва е спасението на православния български етнос ,който от 26 г е подложен на планиран юдео-масонски геноцид ,прикрит с клишетата като (демокрация ,преход и реформи)