232

Анонимен

преди 8 години

Хаха, опря дъното страната и дълбае на долу, а тоя обяснява, че Москва ще организира хората :Д Още малко глад, мизерия, корупция, нищета, псевдо реформи и заеми пълнещо джобчета и после нека е сигурен - народа ще стане ултраси, не разни футболни хулигани. А тея сополи които за 2 лева с джоба подкрепят целия фарс ше бъдат поставени на мястото - до тогава пишете политбулшитинг тука и дрънкайте глупости за отклоняване на вниманието от основното - когато се краде в такива размери, накрая идва пейдей

231

Анонимен

преди 8 години

Ей това на червения *** не му стига да си купи боза. При нови избори ГЕРБ печели с много , а БСП отива на кино , защото за тях ще гласуват един файтон хора. Днес на площада ще има само откачалки и няколко баби .

230

Адмиралъ

преди 8 години

Всички на площадаааааа! Тази върхушка да си ходи и нови избори! Бой по канчетата!!!

229

Анонимен

преди 8 години

Червените *** да говорят за корупция е все едно педофил да иска да стане детски учител . От 1944 г. БКП-БСП убива собствениците за да им вземе имотите и парите . Това продължава и до днес от техните наследници. Последния пример е как ограбиха банка КТБ и Станишев си купи имение в Швейцария и Брюксел . Та така другари комунисти-социалисти-капиталисти , но винаги терористи .

228

МИНЕВ

преди 8 години

До ПАРТИЯ = МАФИЯ : ПРАВИЛНО Е РАЗБРАЛ ,ЧЕ СЕ ГОТВИ МЕТЕЖ ТОЧНО СРЕЩУ НЕГО-ЗАЩОТО Е БЕЗХАБЕРНИК И НИ ПЛАШИ ,ЧЕ БЕЗ НЕГО И ГЕРБ БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА Я ИМА ! МНОГО СА ТЕ НАПОМПАЛИ СПЕЦ СЛУЖБИТЕ , ДРУГАРЮ БОРИСОВ !

227

Жоро

преди 8 години

Ь бе не се ли намери поне един устаакъллия да каже истината .Изкате Русия. Ама тя е тука и ни спъва като задно колело на каруца. Нека вземе властта нотя е бедна и много слаба,ще ни срине лева,ще настъпи жестока инфлация,ще ни отнеме нови 20 години от живота. Ноооо щом сте се побъркали поканете я,но дупе да Ви е яко.

226

Геро

преди 8 години

До 288. А ТИ там ли ще бъдеш.??????????

225

Gost

преди 8 години

Веднага го свързаха с ганчев абе *** тука има само пенсии тука таме некои млад остана бе не вилие срам веднага тъпеете

224

КАЗАХ

преди 8 години

Ако ще протестирате да смените едно правителство с друго то вие сте глупци, нам не ни трябва ново правителство, а нов строй който да управлява държавата и той да е само от образовани хора с чест и достойнство, а за останалите смъртното наказание трябва да е награда!КАЗАХ И ТАКА ЩЕ БЪДЕ!

223

Анонимен

преди 8 години

Преди да го свалите му махнете охраната.

222

До 291

преди 8 години

ХАХА ако има предсрочни избори герб ще вземат още по-малко гласове.

221

Идеалист

преди 8 години

Той си го организира. Те с Цветанов друго не могат. Няма да има предсрочни избори, които са изгодни на герберистите!

220

патриот

преди 8 години

трият робство от учебниците било съжителство ,потготвят ни ново съжителство с 500 000 бежанци и южно турска българия това се прокарва от българомразеца и уникален манипулатор БОЙКО утре БОЙКО трябва да бъде свален

219

Bb

преди 8 години

Не се хабете да пишете коментари. Гълтачите на екстременти от този сайт ще ги изтрият ако не са във възхвала на Фацебойко

218

СЛАВА НА РУСИЯ

преди 8 години

ДА ЗАПАЛИМ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ!!ДА ЗАВЗЕМЕМ ЦЕНТРАЛНАТА БАНКА --ТАКА СЕ ПРАВИ РЕВОЛЮЦИЯ ПО ЛЕНИНСКИ.ДА ИМ ПОКАЖЕМ--КАК СЕ ПРАВИ МАЙДАН ПО БЪЛГАРСКИ!ДА ПРОМЕНИМ , ЗАВИНАГИ СИСТЕМАТА!ДА ИЗГОРИМ ВСИЧКИ ПЛЪХОВЕ НА ГЕРБ И ДПС В НЕГО!НАПРЕД НАРОДЕ!

217

2222

преди 8 години

Звездичките на коментар 286 = KENEFISTAN

216

bb

преди 8 години

До АнонименЕ ти какво очакваш като ни ,,управлява,,мутра.Той козината ще си смени,но нрава рекетьорски-не.Назначи си фигуранти министри и сега краде от всяка една сфера като за последно.Почна с КТБ.А *** се надпреварваха да го величаят.Но май сега и те се осъзнаха.

215

Анонимен

преди 8 години

Притрябвали сте на Русия.

214

СЛАВА НА РУСИЯ

преди 8 години

НАПРАВЕТЕ ИСТИНСКИ МАЙДАН --В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ!НЕКА ДА ВИДЯТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ---КАКВО МОЖЕ АТАКА!ВЯТЪР ЕЧИ , БАЛКАН СТЕНЕ---ВСИЧКИ НА КОНЕТЕ!НЕКА В ЗАРЯТА ОТ ПЛАМЪЦИТЕ НА СОФИЯ ----БРЮКСЕЛ ДА ВИДИ БЪДЕШЕТО СИ!ЗАПАЛЕТЕ ЧЕРГАТА , НА ГЕРБ И СЪЮЗНИЦИТЕ ИМ!УБИЙТЕ ГИ!

213

АТАКИСТ

преди 8 години

Чупете и палете--- всичко по пътя си.Нека знаят , ЧЕ АТАКА--- Е СИЛАТА НА РУСИЯ!НЕКА УМИРАТ ОТ СТРАХ , САМО КАТО ЧУЯТ ИМЕТО НА ВОЛЕН!СЛАВА НА РУСИЯ!