13

Mercedes-Benz

преди 8 години

Ти да си чувал за 4matic ?

12

Така е

преди 8 години

Путин има голям избор ,БМВ или Мерцедес.Може да го направят както си поиска за няколко месеца.А от рисунката " Кортеж" нищо няма да излезе.Най много да я боядисат.

11

Анонимен

преди 8 години

Аз предпочирам S класата. Винаги купувам S класа нова и последен модел и с голям двигател, поне 400 коня. Прекрасна кола е, на светлинни години пред БМВ седмицата. Първите две коли ми бяха БМВ 7, но след като купих S класа вече не иска и да помисля за БМВ 7.

10

Анонимен

преди 8 години

Мерси за поправките, научих нещо ново.

9

do do8

преди 8 години

Ай стига бйе! Нали и аз това съм писал! Че слагат по-малки двигатели. И не съм на сйело, хитерцо, а работя точно в тази индустрия!

8

dsdas

преди 8 години

До АнонименПоправшме те....това не е така от 20 години насам...още Е36 323и е 2.5л мотор....

7

няма лошо

преди 8 години

БМВ пускат този двигател за да отговорят на търсенето.На тези пазари се търсят висок клас автомобили със по малка мощност.Аз също карам 730 д .Купил съм си я нова преди 3 години.Най добрия автомобил който съм имал до сега.Но ако се предлагаше и тогава със 2 литра мотор щях да я взема без да се замисля.Аз не обичам спортното каране,макар че характеристиките които са дадени за този мотор не са лоши и за по спортно каране.И не МИНИ дава двигател на БМВ а БМВ дава двигатели на МИНИ.

6

Анонимен

преди 8 години

До АнонименПоправяме те веднага - Пишат 730, щото ако плеснат 720 отзад, никой комплексар няма да си я купи. И моментално ще им паднат продажбите с 98%.А така хем вълка, хем агнето.... хем малко гори, а данъка нисък, хем никой няма да ни разбере кви сме циции. Хехехехх

5

Анонимен

преди 8 години

Поправете ме, ако греша, но доколкото знам последните 2 цифри на модела означават кубатурата на двигтеля. 730 ще рече 7-*** серия, 3,0 л двигател. Как може хем да е 730, хем да е с 2,0 двигател?

4

Анонимен

преди 8 години

Те и C класа със 129 коня пуснаха. Хората не търсят качество вече. Търсят евтини дървенийки. Съответно това им предлагат на пазара. А премиум марките се опитват да смъкват цените по някакъв начин. Мерцедес и БМВ направиха по-малки коли и сложиха и по-малки двигатели за да може цените да паднат с няколко хилядарки надолу!

3

do 2

преди 8 години

С трабантов двигател ще са само BMW лимузините - 100 метра дълги заедно с пушека.

2

дууу, изби кочината

преди 8 години

а с трабантов пускат ли?

1

Мечо Прах

преди 8 години

Нов внос, УНИКАТ!