Какво става днес - в друг сайт пък има рецепта за супа с грах и бекон.Явно днес е денят на бекона - който явно нещо не се купува - естествено, има защо.Затова пък защо да не му направят една скрита реклама във вид на ястие.Това за мен означава - без бекон, макар че има години, откакто не присъства на трапезата ни.Както и филетата, както и останалите, дори скъпи колбаси като луканки, салами и наденици.Не че не ми се ядат, но при мисълта какво има сложено в тях, не ми е вкусно и ме отблъсква.
Питам - с какъв бекон?Оня, дето е по магазините ни, първо е изтеглен естествения сок на месото, след това се вкарват химикали, в резултат на което не е вкусен и е изключително вреден.Както е отбелязано в коментар 1 - 1 супена лъжица сол на кисело зеле? То дори и да не е кисело, а прясно зеле, 1 супена лъжица сол е твърде много.Дано никой не се подлъже да готви това "нещо".
от една страна се спукват да ни заливат с "полезна храна" и да отричат всичко вредно, а тук си давате пържено зеле с бекон...не че ми дреме, това горе бих си го направил с прясно зеле на лято, но в тая редакция посока нямате ;)
Рецептата Dnes: Пържено зеле с бекон, лук и чесън