79

Paralel

преди 8 години

Има убийство, има убит човек. А убийците /ПОНИЧКИ/ трябва да си понесат отговорността.До кога народе, ще мълчиш и ще си затваряш очите за мракобесниците в тази оскотяла страна?До кога?

78

Пиленцето

преди 8 години

Боже, Боже каква е тази майка дето е родила двама Убийци? Поне от единият да беше излязъл човек.Жалко

77

Пали Лула

преди 8 години

Двамата убийци редовно са шмъркали. Всичко се знае във Враца. Токсикологичния анализ ще го докаже. Как мислите, как тези убийци ще притъпяват гласът на съвестта, освен с дрога?

76

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен'Това е открито в кръвта на двамата УБИЙЦИ. Токсикологичното изследване показва, че в кръвта на двамата е имало КОКАИН. Така ще ги оневинят, че са били под влиянието на наркотици.

75

Патоанатом

преди 8 години

Не се ядосвай! Има кой да се яви в съда и камерите и мед. експертизи, всичко ще се разбере, но няма да осъдят двамата убийци, защото в тази страна всички убийци, социопати, мафиоти, борчета и психопати са на свобода.

74

Пипилота Виктуалия

преди 8 години

Момчето не е било нито болно, нито му е имало нещо. Загинало е от нанесените удари в главата от двамата братя с КУЛТОВОТО име - Понички.

73

Патоанатом

преди 8 години

До АнонименДобре, че си призна, че всички пишете. Явно имате връзка помежду си, а ние всички не сме слепи, за да не разберем. Искаш ли да знаеш по какво се разбира каква сте комбина, а?Глупави сте, неграмотни сте, озверели сте, оскотели сте и още, и още.Кажи на твоите АВЕРИ - ПОНИЧКИТЕ, че ще си понесат последствията не само в този живот, но и в отвъдния, а там още по - страшно за убийците.

72

...

преди 8 години

Братята са *** , но да абсолютно невинни . МАЛКИят първи тръгнал да се прави на мъж , че си и знае , че има проблеми със сърцето и т.н , като спортист не може да не знае , че може да стане някой фал така .

71

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен под номер 130Абсолютно си прав. Когато убиваш, вършиш безчинства и всякакви тъмни дейности, то ти сам определяш съдбата си. Поничките /убийците/ ще трябва да отговарят....

70

патоанатом

преди 8 години

Какво скачат приятелите им на тези бабаити, съдът работи в полза на убийците, така че няма страшно.

69

Померан

преди 8 години

Поничките, Поничките - бабаити и борчета приемат поръчки за мелета.Бият, трепят те наред, нямат страх от закон и ред.Закони няма, държава няма, всичко е ПОНИЧКОВА ПЛЯВА.

68

Виждам те

преди 8 години

Поночките - само вижте как ги наричат...какви може да са освен бабаити и борчета?!Кой нормален, честен и отруден човек има прякор на борче?

67

Бабин

преди 8 години

До Анонимен под номер 119Защото човекът го е било страх!! Цяла Враца знае, че поничките са мафиоти и вилнеят, бият и убиват, кой ще смее да се намеси? Ето, то се видя, Убийците са на вън и няма правосъдие?

66

Кульо- кульо

преди 8 години

До VSI4KI LUJATНай - вече лъжеш ти. Цяла клика сте се събрали мафиоти и списвате във всички сайтове. ПОвтаряте все едни и същи хули против УБИТОТО момче и семейството му, за да измъкнете онези убийци, като се надявате, че една лъжа повтаряна хиляди пъти става истина.Даже и глупави журналистки пишат и си изсмукват от пръстите статии, но то е от глупост и невежество, иначе няма обяснение.

65

Анонимен

преди 8 години

Този от "Паркинки и гаражи"го питат-Като видя ,че го бият защо не се намеси?а той-Далече бях.Ама иначе всичко видял отдалеч.Дърт ама вижда.Има пълен запис от камерата на банката,всичко ще стане ясно,кой-кого

64

Анонимен

преди 8 години

Айде стига с този *** случай! Един *** слязъл от колата с бокс в ръка за да си търси белята и взел че я намерил. Изживявал се като голям бияч , ама се оказало че от него има и по-големи! Идиотска държава - *** случки! "България?! ... там тези които мислят за бъдещето, имигрират!" Умберто Еко

63

политикан

преди 8 години

Има Журналисти от БГ.Днес които пускат статии, които са тенденциозни. Намрисва ми, че сайта или "журналистката" - Мария Несторова е или супер НЕКОМПЕТЕНТНА или е обвързана по някакъв начин с близки на ПОничките. УЖАС!!

62

Тео

преди 8 години

Кой каквото и да говори, цялата ситуация е станала от просстащнина и слабоумие. Така както виждам свидетелите не си противоречат особено, защото очевидно този Мариан Иванов е дошъл СЛЕД като боят е свършил, а първия свидетел е бил там още от началото. Та, поступали са се малко, адреналина се е вдигнал и на момчето сърцето не му е издържало. Но аз се чудя как 18 годишен ще крие сърдечно заболяване от родителите си? Имал го е отдавна а непълнолетни не ходят на лекар сами. Взе да намирисва!

61

Свидетел

преди 8 години

МУТРИТЕ не изглеждаха като удряни с бокс, Интересно, че първо по тв показаха едно видео замъглено в което обаче се виждаше като че ли едната мутра държи Тодор и другата мутра го бие! След това, когато става кризата това е на друго място, а първото видео никъде не е качено, направо го цензурираха! Тия МУТРИ имат яка протекция, няма да ги вкарат в панделата, ето сега и лъжесвидетел докараха, нищо не се казва за резултата от аутопсията, влачат се нещата, ясна е работата!...

60

anonimen

преди 8 години

znaela e ama se poma4i da skrie zdravoslovniq mu problem neznam kva e bila celta i