19

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Точно заради промиването на мозъци през последните 3 десетилетия, хората в България загубиха усещане за реолност.Особено по-младите си мислят, че животът е интернет игра. Умираш и следва "рестарт" ...Да, ама животът е един !Няма рестарт след смъртта !Ужасно тъпо е да го изгубиш заради неразумно шофиране, пиянско сбиване или среднощно селфи в планината.Не се влияйте от западната пропаганда !Тя ви превръща в лесни жертви на оная с косата ..

18

Анонимен

преди 8 години

Явно на журналистите добре им е платено . Почна се една кампания против убитото момче , която цели оправдаването на т.н. поничките , които са си престъпници от всякъде . Това е при нас . Който има милиони за него няма закони , а за кокошка няма прошка .

17

анонимен

преди 8 години

Изводът е - не се бийте по никакъв повод. Това не са американските филми, в които след здрав бой някой със струйка кръв на устните казва - ОК съм. От едно падане само може да се повреди прешлен и това да е фатален край.От тези филми актьорите /и каскадьорите вземат много пари и са живи и здрави, а нашите облъчени с тях деца - по гробищатаВИЖТЕ АФИШИТЕ ПРЕД ВСЯКО КИНО!!!!!!!!! Къде е комисията, къде е цялото общество

16

анонимен

преди 8 години

Какво стана с лекарското заключение? Има голяма разлика от сърдечен проблем и от предните - проблеми с бял дроб, с попаднало в него съдържание от стомах от удари и тн..........Абсолютно непрофесионално разследване, първоначални присъди и тн манипулиране на обществено мнениеНе могат всички участници в някакъв бой да лежат в затвора до живот поради някакво стечение на обстоятелства. Да се осъдят обстоятелствата!

15

аС

преди 8 години

Няма противоречия между свидетелите. Спасителят е пристигнал , след приключването на боя.

14

Коко Тайсъна

преди 8 години

Важното е кой ПРЪВ е посегнал да удря ...Другото е битка при самозащита...

13

анонимен

преди 8 години

"Вчера свидетел на фаталния инцидент заяви, че братята Иван и Десислав Дамянови са били повече Тодор, отколкото той тях. "Удари ги някъде четири-пет пъти двамата, те обаче повече го биха..........."Ами нормално е един срещу двама да получи минимум два пъти по толкова удари, колкото е нанесъл. Интересно че е успял 4-5 пъти да удря, без да го спрат

12

До 1

преди 8 години

Man...по добре не се опитвай да разсъждаваш много.

11

www

преди 8 години

А СВИДЕТЕЛЯ КОГА ЩЕ БЪДЕ СЪДЕН ЗА ЛЪЖИТЕ ????

10

Безпристрастен

преди 8 години

Явно Враца е пълна с Кошаревски свидетели,които никнат,като гъби след дъжд?

9

Анонимен

преди 8 години

за лъжесвидетелстване какво е наказанието. първия свидетел очевидно не казва съвсем истини, като казва, че въобще не са го удряли.

8

Асен

преди 8 години

Има запис с охранителна камера, но нищо не се вижда.Камерата евтина.

7

se

преди 8 години

С трагедията на това семейство ни отклониха вниманието на слабостта и безхаберието на поредната управляваща мафия у нас.Борисов и компания се оказаха поредния кьорфишек.Лицемери и *** пред запада за тяхно благополучие политическата клика превърна страната ни в най отвратителното място в Европа.Децата на комунистите учили на запад превърнаха страната ни в бунище.Трагедии като тази са ежедневие. Жалко че агресията взима връх у нас но това се насажда всеки ден от екрана и медиите.

6

До 1

преди 8 години

Стига, не стига - добре е че не питат тебе кой да е свидетел и кой не.

5

Бай Коста

преди 8 години

Ясно е, че всички с интерес към случката ще лъжат. Поничките, кифлата, дето вече си промени показанията, майката. Свидетелите ще казват каквото са видели и както са го разбрали. Има си институции, които да кажат как е било и кой колко е виновен. Ще речете - ама нашите не ги бива. Може, но у вас ако ножовете са ***, пак с тях си режете доматите, не с пластмасовата линийка на детето.

4

Анонимен

преди 8 години

Дете на 18 г. , което тренира тайкундо и е с бокс на ръката ?Хайде стига лицемерие.Заради това лицемерие сме на това дередже.

3

До стига

преди 8 години

А ти какво очакваш, приятелката му да каже, че той е бил виновен ли? Много надежден свидетел, няма що.Същото и майка му. То за тях децата им винаги са невинни, ако ще и да са най-закоравелите престъпници.

2

аз

преди 8 години

да бяхте написали какво е тренирал.Егати тъпата статия.Според мен тоя отворко с бокса е искал да мутрее и да стане след време нацепена батка.

1

СТИГА....

преди 8 години

СТИГА ЛЪЖИ И СВИДЕТЕЛ НОМЕР ЕДНО КОЙТО Е ЛЪЖЕЦ ДОРИ НЕ Е ВИДЯЛ КАКВО СЕ Е СЛУЧИЛИ ВЯРВАТЕ ЛИ ЧЕ ТЕЗИ ОХРАНЕНИ МЪЖЕ НА ПО 100 КГ ЩЕ СЕ ОСТАВЯТ ДА ГИ БИЕ ЕДНО ДЕТЕ НА 18 ГОДИНИ?????????? ЗА МЕН СВИДЕТЕЛ Е ПРИЯТЕЛКАТА МУ КОЯТО Е БИЛА ДО ТОДОР НЕПРЕКЪСНАТО И ВИЖДАЛА ВСИЧКО - ЗАЩО ЗАБРАВИХА ВТОРИЯ СВИДЕТЕЛ А ДАВАТ КАКВО Е КАЗАЛ "ПРОФЕСОР КАРДИОЛОГА" МАРИЯН