63

Анонимен

преди 8 години

Кака героят на русия Кадиров . Я *** да изнасилиш някоя жена в Русия както правят в Европа.

62

Анонимен

преди 8 години

Кака героят на русия Кадиров режеше глави на руснаци видеото може да се *** тук,руснаците страдат от шизофрения - senseisekai.livejournal/2519287.html

61

мвф

преди 8 години

Става все по зле,една малка искра може да доведе до голчма експлозия.

60

Анонимен

преди 8 години

А по съветска информяци каква е ,сигурно са се самоубили другарю . И какво значение има дали е Българиядка или марсианска нима фактите не са едни и същи за всички

59

РОССИЯ

преди 8 години

НОВИНАТА ВИ Е СТАРА ТЯ ОТ ВЧЕРА. ПИШЕТЕ КАКВО СИ ИСКАТЕ ЧЕ ЖУРНАЛИСТИ БИЛИ ЛИКВИДИРАНИ ТОВА Е ПО БГ ИНФОРМАЦИЯ КОЯТО Е ЛЪЖЛИВА

58

Анонимен

преди 8 години

До РФ комедияТи си един несъстоял се гений, мислител, писател! Жан Виденов си отиде от власт със същото якенце от шлиферен плат, с което дойде. За разлика от Фильо Писателя, Иван Костов, да не говорим за Стефчо Лъчезарната усмивка или Красивото Умно Наде! Единствени, които си тръгнаха от властта, без да се награбят, бяха Д.Попов, Жан и Ренета Инджова. А Путин е друго нещо - трябва да поддържа нивото на ръководител на велика държава - и с костюмите, с часовниците, и с авомобилите "Кортеж".

57

юбералес

преди 8 години

Mитинг в подкрепа на Путин ?! Мдааа, явно в Русия нещата не вървят на добре.

56

Заглавие

преди 8 години

Високата безработица изкара тунизийците на протест

55

Посланик

преди 8 години

Я колко много сериозни политически наблюдатели и анализатори коментират митинга в Грозни. Браво!

54

Бойко

преди 8 години

Аз нали му казах на Ахмет. И на Джим му казах, а онзи ден и на Вики, че братята американци вече не приемат бежанци. Трябва да се затворят границите и още веднъж да благодарим и на аркадашка Турция, че ни ги пази. Това и Росен го каза и е много горд.

53

Анонимен

преди 8 години

Демокрацията е управление на свръхбогатите олигарси в сянка чрез аватари наречени правителство и президент които се сметнат на 4 години за да се тушира натрупаното в масите напрежение. Тоталитаризма е управление на истински лидер вожд или президент а свръхбогатите олигарси са му подчинени. И двата типа управление имат предимства и недостатъци. Ако тоталитарния лидер е свестен като Путин то тоталитаризма е по-добър от демокрацията и обратното ако е калпав, тоталитаризма е убийствен за страната.

52

Анонимен

преди 8 години

Рамзан Кадиров, новия башбакан на турция.

51

Анонимен

преди 8 години

Не знам защо "борците за демокрация" винаги си мислят че като направят революция и след това ще стане по-добре. Освен това те усилено бъркат демокрацията с благоденствието. Практиката и историята показват друго. След революция става по-добре само за олигарсите а бедните стават по-бедни. Те западните държави си бяха богати и като бяха монархии. За да е богата държавата трябва просто да краде от другите държави и няма нищо общо с вида управление.

50

св.св.Маркс и Енгелс

преди 8 години

Слабо,слабо-разочарован съм...Кастро събираше по 2 милиона на митинг..Другарят Ким- 10 млн.Другарю Путин,излагаме се бе-какъв е този един милион-че той мъдуро във Венецуела прави по-големи митинзи...Ще се наказваме ееей...

49

БГ трагедия

преди 8 години

А в България 2 милиона подкрепят Бойко Борисов и Росен Плевнелиев и те също викат Аллаху акбар.

48

кокоspa

преди 8 години

Нормално!!Русия все повече започва да се връща в сталинската държава!!Повече пара в свирката,по-малко добруване!Очевидно Путин все-повече се възприема като цар-батюшка живеещ в свой свят далеч от реалния.Ивсе-повече се доближава до Голямата казарма-Северна Корея.

47

Анонимен

преди 8 години

Ей затова меките китки няма как да победят тази страна!А путеците тука само ни дърпат в дълбокото та да ни стъпят на главите западните ценности!

46

РЕ

преди 8 години

Фашизъм в действие е Украйна. Тука не се вижда да страдат хора! колко ви гложди че НЯМА такова нещо , нали :)

45

ЕВАЛА!

преди 8 години

СКОРО И В БГ!

44

Анонимен

преди 8 години

Като стана дума за подкрепа и за журналистика:КАКВО става в Молдова?Що не се отразяват събитията там, подобно на тези в Украйна?