10

Анонимен

преди 8 години

Прости, гръцки се лтаци! Трябва българите да им бойкотираме гръцките зеленчуци и ще си хванат тракторите за... манивелите.

9

мвф

преди 8 години

Има много хора в България които си мислят че комунизма съществува,а той изчезна напълно преди повече от десет години.Много хора в България не знаят че при капитализма се стачкува и човек трябва да се бори за всичко,и няма кой да дава ей така.Затова и България е зле,просто масата от хора там е толкова назад в своето развитие че е тъжно.Жалко за многото млади хора с потенциал които са обречени да живеят заобиколени от маймуни.Ракия,*** и чалга да има и ако може и другите да са зле като нас.

8

BG

преди 8 години

Охи !!! Т... комунисти !

7

земеделец

преди 8 години

Те знаят какво искат. Ние се подмазваме на управляващите, говоря за големите земеделци. Защо всяка година регистрация се извършва. Защо всяка година се прави деклерации. Защо всяка година има застъпвания. Защо няма държавна субсидия. Защо разбиха субсидията на измислени изисквания. Защо няма и е малък възстановения акциз. Защо държавата не подпомага дребния и средния земеделец. С една дума всичко това се прави да не знае и да орежат европейските субсидии.

6

Анонимен

преди 8 години

Земя нямат трактори имат.Да орат каменяка и да протестират с тях.

5

TRAKIEC_ORIGINAL

преди 8 години

МУХАХХАХ НА СНИМКАТА ТИПИЧНИ ГРЪЦКИ ЕТИОПЦИ

4

Потребител

преди 8 години

Нашите дебелогъзовци пак ще си мълчат и няма да предприемат никакви постъпки да съдят Гърция и/или да търсят обезщетение от ЕС, когато границата бъде блокирана. Като искат да ги чуят да си паркират тракторите пред гръцкия парламент или да блокират столицата но тогава няма да им се размине. Ние нали си мълчим всеки път когато блокират граничните пунктове защо да им пука!

3

Сашо

преди 8 години

Малко в патова ситуация изпаднаха популустите от Сириза. За да получат нов транш средства трябва да направят тази реформа, но пък избралите ги плашат със стачки. Забава се очертава

2

Анонимен

преди 8 години

Затварят границата само зимата, а не лятото, за да не пречат на туризма в Гърция.А ние?

1

А ние?

преди 8 години

Гърците като протестират, независимо за какво, затварят границата с България, а ние - само Орлов мост! В крайна сметка те успяват, а ние - не.