7

Nobody

преди 8 години

Барлин, син на Балин - джудже от Мория...

6

Анонимен

преди 8 години

Германия е съставена от 16 федерални провинции. Защо само в три се регистрират повечето мигранти? Германия да наложи квоти на себе си, преди да преразпределя из ЕС! А тези три провинции съвсем скоро ще изреват, както си трябва!

5

Анонимен

преди 8 години

Най-добре ще ако кажат, че от първи март временно спират приема на ***, докато не се интегрират или върнат обранто пристигналите милион и половина. Тогава няма да тръгват от Турция. Да си чакат там. Сега в Турция в бежанските лагери са остоноли 200-300 хпиляди. Всичката друга *** е тръгнала да опрашва европейките и да лежи от кълка на кълка на безсрочни помощи.

4

Анонимен

преди 8 години

Ааааа, сега разбирам от къде идва това Баерн Мюнхен. Съкратили са го от Байраям Мюмюнхен,

3

Анонимен

преди 8 години

Това е краят на Шенген, еврозоната също е пред разпад, смисълът на ЕС започва да се губи. Всичко върви към крах на сегашния капиталистически строй и смяната му с нов. Когато Китай надмине по икономическа и военна мощ ще станем свидетели на смяната на лидерството и това няма да е толкова далеч във времето. Тогава ще рипаме пак да станем съветска република и ще се мазним на ***.

2

Дааа ....

преди 8 години

"Барлин" ... явно идва от Барам. Т.е. сменят името на столицата за да отдадат дължимото на новите реалности (например обарването в Кьолн по Нова Година)!!!!

1

Джедай Мастър

преди 8 години

Барлин :)