14

Ромлянин

преди 8 години

"Ний не крадем ба бате, дай нещо само да берем, кой краде?"Тези мирни, добри, възпитани и мили хора не може да са "краднали", не...А БХК къде е да се изке*за по казуса?

13

анонимен

преди 8 години

чудно е,че още е жива,обикновено арабите режат глави те с съд не се занимават а камо ли с български.

12

Торин

преди 8 години

Предвид етноса на врачката пословичен с престъпността си кражбите и лъжите и не са повод за изненада. Отнемете и парите и ги дайте на българските майки. Сега относно картинката с Куиджа дъската, това е изключително опасно! Занимаващите се с това дори на шега както те си мислят стават жертва на преследващи ги демони защото тази дъска е средство за директна връзка с тях. Има множество свидетелства за това, предупреждавам хората да не се забъркват. Спасението е само в името на Господа Иисуса Христа

11

dp

преди 8 години

За да и дадат филипинките милиони значи милионите не са били където се полага поначало, що за тъпотия да ги дадеш по врачки. И голи да са останали не бих ги съжалил особено.Врачката измамница (то добре че има друг модел) също е взела не каквото и се полага, и то е отишло по рода и тук, изядено и изсрано. Въобще страхотен кръговрат, странното е само, че се водят човеци двуногите участници в него.

10

Анонимен

преди 8 години

Agent 07Просто не разбирам простотията на тези разследващи.В България е пълно с измамници и крадци от най високите етажи на обществото,които прехвърлят пари извън страната.Тази жена с измислена или не никой не знае дейност вкарва не малка сума?Що за тъпотия??

9

Анонимен

преди 8 години

Браво на жената, медал и трябва вкарала в държавата 3,5 млн лв, ако всички в парламента бяха вкарали в държавата по толкова, вече щяхме да сме се оправили :)

8

Анонимен

преди 8 години

Добре, измамила ги е. Ама данъци върху печалбата платила ли си е на държавата? За това трябва да се погрижи държавата. Да си прибере парите!

7

Анонимен

преди 8 години

Интересно, как 3 жени от окупирана територия, която е във война през полесните 30 години имат 3 милиона за харчене по гадателки. Ние тука не сме във война с никого, територията ни е 20 пъти по-голяма от Палестина, но хората които разполагат с толкова пари са мнооого малко.

6

до 8

преди 8 години

Е, как на какъв. На техния си. На родния си език!

5

сас

преди 8 години

за тия само гaзовaта камерa

4

Анонимен

преди 8 години

Zащо ще я съдят,трябва моментално да я направят министър на финансите и да я пратят да разваля магии в Брюксел!

3

Инженер

преди 8 години

Трябва да се докаже обаче, че наистина не е имало магия или, че не е била развалена. Дотогава не може да се говори за измама, а само за данъчни престъпления.

2

Анонимен

преди 8 години

Учи мама,да не работиш:-))))))

1

Коки

преди 8 години

Браво!Тади е вкарала повече средства в България от Бъгарската агенция за инвестиции.