11

РеАлист

преди 8 години

Хора който има възможност да се лекува в чужбина!Който не може Господ да му помогне.

10

бегето в Европа

преди 8 години

българиоо,българиоо!Студ,мизерия,корупция,убийства,кражби,безработица у ''Европейска'' българия.

9

Все тая

преди 8 години

То пък да беше само Центъра по хемодиализа.... :/ В белодробната не само е студено, а се настанавят заразно болни с различни заболявания по 5-6 човека в една стая. Влизаш с ангина, обаче на метър от теб има туберколозен - сами правете сметките...

8

Анонимен

преди 8 години

Тия в болниците вместо да пишат фалшиви клинични пътеки да вземат да поставят ребром въпроса. Без болници не може и няма как една болница да е на печалба. Тя не е създадена за печалба. Но трябва строг контрол на ефективността им. Не може под масата да се печелят търгове, да се сменя дограмата 3 пъти ...И частните болници не са на печалба от пациентите си, на тях държавата( или застрахователни дружества) им плаща, но са много ефективни, защото някой го е грижа, да остава повече отколкото се дава

7

Ани

преди 8 години

Когато говорят за реформи да вземат да наблегнат не всяка годин да увеличават само парите, които влизат за здраве , а преразглеждане на всички разходи за какво се харчат , тъй като виждаме че ефективността не е никак добра. И това да не става само по документи както обичат да работят много от нашите институции.

6

1

преди 8 години

Срамота...Проблемът е, че в България няма къде да се оплачеш и да има адекватна реакция /освен на телевизията/. Всичко е политизирано и крайно неадекватно. Трябва да има местни граждански центрове , които да следят за това и ако трябва да съдят общините, областите, държавата. Най-добре с хора като това момче, които всеки ден се сблъскват с проблемите. Промяната това сме ние. Докато чакаме някой да ни оправи, всички ще ни "оправят". Политиците, те отдавна не са с нас!

5

4

преди 8 години

Вие си го избрахте Боко. И предишните бяха ***, но този е тотален крадец и некадърник. Човек прочел ЕДНА книга за ПРЕМИЕР?!?!?!?! Само *** може да гласува за него.

4

1

преди 8 години

Как да изчезнат такива новини, като се краде като за последно - от Тиквата до чистачката в болница. Всички държавни чиновници са корумпета в България. Може да има 1-2% честни, но те са в системата за малко, защото не издържат да гледат безобразията.

3

Блъско

преди 8 години

Жалкото е ,че всеки един от нас може да го сполети тази участ ,а още по жалкото е ,че държавата е абдикирала от населението си ,и ни залива само с такси ,глоби и какво ли не.Срам и Позор

2

ГЕРБЕР

преди 8 години

Голяма работа ! Нали Парламента си получи новите лимузини, а Вожда Борисов го разкарват с хелита и го пазят 100 гавазина от НСО. Някакви нагли болни пищят, че им било студено.. да са станали политици, милиционери или съдии. Толкова ли не са разбрали, че само те имат права в Боколенд.

1

Анонимен

преди 8 години

Докато такъв тип новини не изчезнат на 100%, значи не сме нормална страна.