126

Въпрос

преди 8 години

до 170Ама и мен са ме изолирали преди двадесет години, като бяхме деца. Момичетата се разделяха на банди около някоя и друга руса коза. Естествено, ако не си овца и не ти се влиза в стада, стоиш настрани. Това да си отстрани си има приемущества. Като бях в 4-ти клас едната главатарка нещо ме изгледа накриво и почна някакви думички да ми ръси неадекватни и познай дали в единствения ми истински бой не й изскубах пиргите. После не ми говореше дрислата.Гледаха си там бандите и блееха дружно.

125

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Разбирам, че е била напита.Но ако пияна не е имала против да правят секс, а после се е сетила че е "изнасилена" така не става.Пак повтарям - не знаем доказателствата по делото, може и да е изнасилена, а може и да не е.Това са неща които трудно се доказват и нека да не съдим по интернет.

124

146

преди 8 години

До 44Как непознати, ми то отвсякъде си личи, че и от ентелегентните гербаджии. Аз се опитвам да те издигна в очите на слепите, а ти се цупиш!

123

Въпрос

преди 8 години

до 154Какъв е проблемът да е била девствена? Съвсем реално е да е била девствена отвсякъде. Въпросът тук е, къде са МОМЧЕНЦАТА на нейната възраст, с които да загуби девствеността си? Защо това момиче се занимава с дъртаци?!!! Защото младите момичета зяпат в батковци, чичовци, дядовци?! Къде са бащите им да им покажат модели за поведение!? Уж...адекватно? Кой в семейството й е пиел алкохол, че тя да изпие 300 грама без изобщо да СПРЕ? Кой да ги научи наивниците кога се спира?

122

до 152

преди 8 години

До Блокиран в ДневникКак ще има следи от насилие, при положение че е била напита? Едно момиче със забавени рефлекси от алкохола трудно би оказало каквато и да е съпротива.

121

Шоп™

преди 8 години

Без значение е, че един бесепар и руски възпитаник е правил секс с непълнолетно полурусначе СЪС СЪГЛАСИЕТО МУ. В Република България това е углавно престъпление. Да отиде във Фашиска ***, там може дете да прелъсти възрастен.

120

555

преди 8 години

статистика- Евстатиев е кмет на Пазарджик 2006 година- 27-28.01.2006 г. са убити сестри белнейски - 10.03.2006 г. иван евстатиев пуска слух до шефа на полицията, че сина на Петърнейчев е замесен в случая- пролетта на 2008 следователя по делото Веселин Мартински поема случая- 18.05.2008 г. Евстатиев се прострелва с пистолет- ноември 2008 г. Пазарджишкия съд замазва случая- 25.02.2009 г. обвиняват Лазар КолевБелнейски - да връщат делото Прокуратурата да не се занимава с Волен

119

Клоуд

преди 8 години

До АнонименМисълта ми е, че дори и да не е добро и скромно дете, а лошо и палаво и с всичките си пороци, това не променя фактът, че може да стане жертва на изнасилване. Пък и в случая става въпрос за момиче на 16, хем достатъчно голяма, хем на възраст, която я прави ужасно наивна и доверчива. Всички сме били на 16 и знаем как един човек гледа на живота тогава.

118

Евроатлантик-гербера

преди 8 години

До SSСпоред евроатлантическите порномедии със сигурно и там, че и на други места не е била девствена.

117

44

преди 8 години

146,Не,явно *** си ти,след като се опитваш да изкривяваш думите ми.Казах,че на базата на възрастта и опита си,ще говоря и ще обсъдя с дъщеря ми тези въпроси.Кога и как,не е тема на тази дискусия,не каса теб,а конкретно мъжа ми,който ще вземе участие в нея.Не разбирам какъв точно ти е проблема на теб,но явно е голям,щом обиждаш без причина непознати хора.

116

нямат възпитание!

преди 8 години

Това търсила,това намерила,родителите са виновни!Отишла доброволно,яла пила на корем,изнасилена била на 16г.?

115

Въпрос

преди 8 години

до 152Абе какви следи от насилие да има по момиче, което е изпило 300 грама алкохол? С кое да се съпротивлява точно? Тя е била като умряла! Този освен, че е извратеняк, ами е и некрофил! Ти виждал ли си на какво прилича момиче изпило 300 грама за час и половина?!

114

SS

преди 8 години

Изпили една бутилка твърд алкохол и наченали втора ??? Девствена е била ...ама отзад ...

113

Мари

преди 8 години

До АнонименПожелавам ти на твоето дете да се случи същото, гадняр!!!

112

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Наистина ли смятате, че една 16 годишна не знае какво се случва в хотелските стаи?Имам син на 12 години и трябва да ви кажа, че всичко му е ясно. В интернет всичко е известно.Има си медицински експертизи, които показват дали върху момичето има следи от насилие или не.Според мен няма да намерят следи от насилие, но това е лично мнение, може и да греша.Ако намерят - нека господина си понесе наказанието със цялата тежест на закона

111

Въпрос

преди 8 години

Забравих най-важният въпрос! А той дали е бил девствен?

110

Бибси

преди 8 години

Аз като майка,когато детето ми стане на 10г. Смятам да й изнеса лекция за цикъла,девствеността,алкохола и злонамерените чичковци,за да не стават грешки и да не ми казва,ама аз пих само сокче и реших да вляза да обсъдим как ще кандидаствам право и изведнъж вече не съм девствена!А и една изнасилена жертва първоначално ще отрича известно време,след това може би след ден би казала,ако изобщо се реши да каже,защото в повечето случаи не се решават да кажат!

109

Анонимен

преди 8 години

Какво да очакваш от едно гнуснo ***

108

Прокурор

преди 8 години

До 44Тогтава ти си пълен олиго. да говориш с тригодишно дете по въпроса за сексуалните извратености. Или може би, ти се каниш като гладен на... за след десетина години? Тогава тио пак си пълен олиго.

107

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 134Докага ще търпим русифилите да оправят нашите евроатлантически девойки!с език :) щото си нямат друго горкичките.