206

Анонимен

преди 8 години

NE SAMO KOMUNIST,NO I SEXMANIAK.KAKVO LI GI SVARZVA S DRUGARIA MIKOV--AMI VODKATA.DRUGARIA PO CASHKA E NAI VERNIAT DRUGAR V BSP,ZATOVA DR. MIKOV NE E SAGLASEN TOZI DINKO DA BADE IZKLUCEN OT BSP.

205

Коментатор

преди 8 години

Il terzo invitato (1977) Третият Поканен (2016)

204

Анонимен

преди 8 години

За наказание на тоя дърт козел има два въможни варианта - единият да го пуснат на съгражданите му на "сърдечна раздумка" и "приятелски прегръдки", след които може до края на живота си да е с мека горна глава и отрязана долна; другият е да го вкарат в затвора в обща килия - там много ги обичат изнасилвачите, особено пък на деца...

203

Анонимен

преди 8 години

"В продължение на около час и половина двамата изпили една бутилка и наченали втора."Никой не може да ме убеди, че въпросното момиче, ще отиде в хотелска стая с дърт пергиш, ще изпие с него една бутилка твърд алкохол и да ме убеждават ,че не е знаела ще че има сех. Очевадно е, че е искала услуга или оня не и е платил колкото са се договорили. А 3-тият човек е очевадно че е играел ролята на сводник.

202

Анонимен

преди 8 години

Никаква етика! Никакво съчувствие... Предполагам, че, Недраги ***, чак ви е яд, че няма видеоклип, та и него да пуснете. А само пишете до каквито подробности успеете да додрапате или да си измислите. Гнус ме е от вас!!!

201

Анонимен

преди 8 години

С този случай още веднъж се вижда, че обществото ни е леш. Не трябва да очакваме всички 16 годишни да са свирколети, нали? Кураж на момичето!

200

Анонимен

преди 8 години

Кой е третият човек?

199

Анонимен

преди 8 години

Тука ключовата дума е че се е възхищавала от него. При тинейджърките възхищението от някого е с директно последствие желанието да спи с него. Пийнала е повечко за да тушира естествения страх от дефлорацията. Пък после магарето било виновно че късало синджира. Че кой мъж ще откаже на разгонена пияна тинейджърка?

198

Анонимен

преди 8 години

Това е комуниста !А вие им вярвате ...

197

nina

преди 8 години

До Блокиран в ДневникТебе лично няма нужда никой да те убеждава в нищо.Просто се моли един ден детето ти да не попадне на такъв "семeeн приятел"или просто познат,защото тогава ще ти се изяснят нещата.

196

Анонимен

преди 8 години

Това момиче няма ли майка и баща, за да му обяснят, че момченцата имат чорки? Изобщо урокът с пчеличките и пеперудките защо и за кога е отложен? Явно момичето е било много неподготвено за живота, което е грешка на родителите. Разбира се че не оправдавам дъртия пръч, но при това момиче, ако не е бил този, е щял да е някой друг, и не в хотел, а в някоя изоставена къща...

195

Анонимен

преди 8 години

Божее, има коментари от рода на "как ще е девствена на 16г.". Хора, явно курвалъка за повечето от коментиращите е нормален. Но по малките градчета и селца, колкото и да не ви се вярва, голяма част от момичетата имат семейно възпитание, чест и морал. Този нерез само заради физономията си трябва да излежи едни 20г., пък за другото кастрация!

194

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Мен лично никой не може да ме убеди, че една 16 годишна мацка е отишла в хотел да пийнат с господина по 1л уиски и да си поговорят за право.И запомнете, че секса с 16 годишни е РАЗРЕШЕН, така че всеки да си пази ученолюбивите си девойчета.Щом закона позволява 50 годишен чичи да спи с 16 годишно момиче, значи той де юре има право да се опитва.Единствения въпрос е има ли насилие - има ли медицинско за насилие. Според мен няма.Но го оставиха в ареста да му спасят живота.

193

Анонимен

преди 8 години

Как коментирате така? Ако детето е от добро интелигентно семейство, посещава хубаво училище и има приятели от такива семейства, на 16 години въобще , ама въобще не си мисли , че възрастният "семеен приятел" ще направи такова нещо. А даже като я е поканил той, няй-вероятно не е имала смелост да откаже, защото е добро дете и не е искала да е неучтива. За някой израстнали по закона на джунглата е неразбираемо, но за съжаление е така. Този е за 1000 пръчки бой на гол ***!

192

aaaaaaaa

преди 8 години

какво ще си говори с този мъж и то в хотел -за домашното ли,и то на бутилка водка

191

Анонимен

преди 8 години

Лоли , Лоли, колко си зле, трябва да си Лольо. Всеки читав доктор при преглед ще установи ако е била девствена . Следи остават и се знае дали е скоро дефлорирана или не...

190

tih velikan 681

преди 8 години

I vse pak nezabravyaite che momicheto e dete!!!!!Izroda ima sushto dushterya i nyama da se uchudya,ako e posyagal i na neya...Nemoga da namerya dumi da go oprilicha...bih mu skusal vrata s ruce..

189

Милена

преди 8 години

Този дърт перверзник и сипал не само водка. Може и някакви упойващи средства да и е сипал. Не се знае дали е бил сам като се е гаврил. По всичко прилича на случая Белнейски. Жалко , че баща им си отиде без да разбере истината. Но господ забавя, ама не забравя. Да притиснат малко Лазар Колев.

188

Лоли

преди 8 години

До Ния: Аз не твърдя, че момичето го е искало. Но е било страшно наивно,най-мекото определение, което мога да дам. Щото не знам, колко трябва да си ***, да мислиш, че отиваш в хотелска стая да се наливаш с алкохол и всичко ще свърши със сладки разговори за живота и правото. Ми, сори, аз съм жена и на мен не ми се струва нормално.

187

Мила

преди 8 години

Да се отвори и делото Белнейски!