94

me

преди 8 години

Много ми е интересно какво биха написали коментиращите тук ако отидат в Испания и обяснят на родителите там как малките им *** им нарушават спокойствието и релакса. Нищо де, то затова България изчезва, защото сме забравили кое е важното в живота. И за неразбралите, не, това не е спокойствието им. Това е да оставиш нещо на света от себе си, да създадеш нещо красиво и добро. Това няма как да стане докато си гледаш релакса.

93

Д. Б.

преди 8 години

Като не й отърва да спазва правилата на заведението, да ходи другаде. Останалите клиенти не са длъжни да търпят шума на разглезени и невъзпитани дечица. Освен това, майките трябва да си възпитават потомството, а това не става като го водят по ресторанти. Много съм се дразнил от нагли деца и техните родители по заведения, магазини и улици и затова подкрепям въпросното заведение в решението му да налага такса "родител".

92

Чибурашка

преди 8 години

На всички бездетници - ще се видим в старческия дом! Досвиданя!

91

Пешо Чекиста

преди 8 години

ае нема кво да спорите след Новата пролетарска революция ще затворим всички ресторанти и магазини и ще има само походни кухни с купони. децата ще бъдат отнемани от родителите и ще бъдат отглеждани и възпитавани в интернати

90

Анонимен

преди 8 години

сигурно предлагат "дюнер на спокойствието " и децата им пречат

89

Анонимен

преди 8 години

много квалитетна таз дюнерджийница ве

88

Баба

преди 8 години

Ако децата са възпитани, не ровят в саксиите, не тичат между масите, не се търкалят в краката и не пречат на другите посетители такса няма да бъде таксувана.В заключение: "Не възпитавайте децата си, те така и така ще приличат на Вас. Възпитавайте себе си."

87

Анонимен

преди 8 години

да много правилно да се разкарат от заведенията мързеливите майки , който искачт други да им гледат децата а и какво е това в заведение деца , жените станаха много нагли за мен лично е най добре стария закон , жени и деца в заведение не и да си живеем райски мъжете :)

86

Анонимен

преди 8 години

До Блокиран в Дневник Шамари бия само на такива като теб, защото ми гониш клиентите. Не на деца.

85

Пацо

преди 8 години

До до Пацоаз съм съгласен с теб, просто отбелязвам, че нямаш деца. Няколко души тук излъгаха, че имат деца, вероятно за да придадат тежест на коментарите си. Според мен не работи. Просто ми е чудно защо го правите!

84

r3v0lv3r

преди 8 години

От една страна е абсурдно, от друга на всички е писнало родителите да си пускат децата, да врякат и крещят в заведенията. Няма как дете от което строи енергия да го заставиш да стои на едно място за няколко часа. Не случайно има заведения с площадки за именно такива родители.

83

Блокиран в Дневник

преди 8 години

до 77Хахах искам да ми забиеш два шамара в твоя ресторант да - на мен и на отрочетата ми.Интернет лъв, на живо нали се сещаш че е сложно :)И нали знаеш защо бизнеса в България е зле - защото сте бездарни повечето бизнесменчета.

82

Пацо

преди 8 години

До Анонимен 96абе май нямаш деца ти.

81

Лавро

преди 8 години

Препоръчвам на собствениците на ресторанта да окачат няколко еротични фотографии по стените. После спокойно могат да забранят посещение на лица до 16 г например, както е с филмите - и тази *** гък не може да им каже.

80

ha ha

преди 8 години

Много правилно, едно кафе не можеш да изпиеш като хората и да не ти врещят разни лигльовци, и аз съм имал малко дете и като е бил в такава възраст съм си пил кафетата по пейките далече от хората който искат да релаксират и да си поговорят нормално без да се надвикват с банда гонещи се *** и родители който си товят в "тефтер сурата' без да ги контролират.

79

Инженер

преди 8 години

Тогава държавата трябва да се самоосъди, защото преди години заведенията бяха разрешени за пушачи и забранени за деца и то масово. Почти нямаше заведение, където да можеше да се отиде с деца. Дори и сладкарници и пицарии. Освен няколко големи ресторанта в големите градове, които имаха два салона. А, сега тук се дига гюрултия за едно заведение.

78

Анонимен

преди 8 години

Дами и Господа, без деца - няма и Бг!!!

77

Анонимен

преди 8 години

Не смесвайте нещата, това заведение е от масов тип, всеки може да влезе да се храни, пие кафе...и т.н. Когато детето пречи и прекалява не е нужно да има такава надценка, нормално е родителите дискретно да бъдат помолени. Защото наистина има нетърпими ситуации. Има заведения по света където не се допускат ако си неподходящо облечен, не се допускат деца...но и родителите не си помислят да ги заведат там.

76

Анонимен

преди 8 години

Не се учудвам - София се напълни с диви селянки и селяни. Лошото е, че и децата им ще станат като тях.

75

сашенце на 12

преди 8 години

аз вчера исках да гледам порно филм, но ме дискриминираха и не ме пускаха в салона. Исках и една какичка без *** да погледам в бара, но пак не ме пуснахаТе ме дискриминират